טוויסטים של גבינת פרמזן
ניתן להכין את המתכון לטוויסטים של גבינת פרמזן תוך שעה בערך. תמורת 12 אגורות למנה, תקבלו מנה של 28. מנה אחת מכילה 54 קלוריות, 1 גרם חלבון ו-4 גרם שומן. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם גבינת פרמזן, פטרוזיליה, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 28 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון לא כל כך סופר ספונקולרי של 19%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון פיתולי גבינת פרמזן, פיתולי גבינת פרמזן בצק עלים וטוויסטים של פרמזן.
הוראות
להפשיר דף בצק בטמפרטורת החדר 30 דקות. מחממים תנור ל-400 מעלות F.
מערבבים גבינה, פטרוזיליה ואורגנו.
פורשים את הבצק על משטח מקומח קלות.
מגלגלים למלבן בגודל 14x10 אינץ'.
מברישים את שני החצאים בתערובת ביצים. למעלה מלבן 1 עם תערובת גבינה.
מניחים את המלבן הנותר מעל המלבן עם גבינה, כשהצד הביצה כלפי מטה.
מגלגלים בעדינות עם מערוך לאטימה.
חותכים לרוחב ל-28 (1/2 אינץ') רצועות. מסובבים רצועות ומניחים במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה משומנת, מהדקים את הקצוות.
אופים 10 דקות או עד להזהבה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. מכינה 28 מתאבנים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לואי רודרר קריסטל ברוט. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-299 דולר.
![לואי רודרר קריסטל ברוט]()
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות ודביקות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.