טומטיו סלסה ורדה
צריך ללא גלוטן, ו 30 מתאבן שלם? Tomatillo סלסה ורדה יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה 25 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אורגנו, בצל, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא זול מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. . זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עגבניות צלויות סלסה ורדה וסלסה ורדה גוואקמולי, סלסה ורדה בסיסית (סלסה מקסיקנית Tomatillo), ו סלסה ורדה קלה (סלסה Tomatillo) לשימורים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים tomatillos, בצל, שום, ופלפל צ ' ילה לסיר. מתבלים עם כוסברה, אורגנו, כמון ומלח; יוצקים במים. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד tomatillos הם רכים, 10 עד 15 דקות.
באמצעות בלנדר, בזהירות לרסס את טומטילו ומים בקבוצות עד חלקה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alexana Revana הכרם פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.