טונג'ירו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Tonjiru. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 708 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. לך לחנות ותביא את מיסו, בשר חזיר, חלקי בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו Tonjiru (מתכונים דומים).
הוראות
שים את בטן החזיר למחבת קרה, ולהפעיל את החום בינוני. החזיר צריך לשחרר קצת שומן כמו מחבת מתחמם אז אתה לא צריך להוסיף שמן. לאחר כמה שמן שניתנו החוצה, להוסיף את החלקים הלבנים של בצל ירוק זנגביל ומטגנים עד פני השטח של חזיר מבושל קרום חום נוצר על החלק התחתון של המחבת. תגביר את החום לגובה ואז תוסיף את הסאקי. השתמש בנוזל כדי לגרד את החום מחבב על החלק התחתון של המחבת, ומרתיחים עד שיש כמעט לא נשאר נוזל.
מוסיפים את המים וקומבו, ואז מביאים לרתיחה. דלג על כל קצף שמצטבר על פני השטח עד שלא יהיה יותר קצף שמצטבר. מכסים במכסה ומנמיכים את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה, ומבשלים כ 40 דקות. בינתיים, למלא קערה עם מים קרים, ולאחר מכן להוסיף כף חומץ או מיץ לימון. עובד במהירות, לקלף את הדשא, ולאחר מכן להשתמש בסכין חדה לגלף שבבי משם ברדוק כפי שאתה לסובב את השורש עם היד השנייה שלך.
הסר את קומבו וג ' ינג ' ר. דלג כמה שיותר עודף שומן שאתה יכול.
מסננים את burdock ולהוסיף אותו tonjiru יחד עם גזר, konnyaku ו taro. מבשלים עד הירקות רכים. להנמיך את החום נמוך, ואז להוסיף את מיסו. בגלל המליחות של מיסו משתנה לפי המותג, לטעום את המרק ולהוסיף מיסו יותר אם הוא צריך יותר מלח.
הוסף את החלקים הירוקים של הבצל הירוק, ומשרת.