קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טונג'ירו

טונג'ירו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Tonjiru. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 708 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. לך לחנות ותביא את מיסו, בשר חזיר, חלקי בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו Tonjiru (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את בטן החזיר למחבת קרה, ולהפעיל את החום בינוני. החזיר צריך לשחרר קצת שומן כמו מחבת מתחמם אז אתה לא צריך להוסיף שמן. לאחר כמה שמן שניתנו החוצה, להוסיף את החלקים הלבנים של בצל ירוק זנגביל ומטגנים עד פני השטח של חזיר מבושל קרום חום נוצר על החלק התחתון של המחבת. תגביר את החום לגובה ואז תוסיף את הסאקי. השתמש בנוזל כדי לגרד את החום מחבב על החלק התחתון של המחבת, ומרתיחים עד שיש כמעט לא נשאר נוזל.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את המים וקומבו, ואז מביאים לרתיחה. דלג על כל קצף שמצטבר על פני השטח עד שלא יהיה יותר קצף שמצטבר. מכסים במכסה ומנמיכים את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה, ומבשלים כ 40 דקות. בינתיים, למלא קערה עם מים קרים, ולאחר מכן להוסיף כף חומץ או מיץ לימון. עובד במהירות, לקלף את הדשא, ולאחר מכן להשתמש בסכין חדה לגלף שבבי משם ברדוק כפי שאתה לסובב את השורש עם היד השנייה שלך.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
KombuKombu
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הסר את קומבו וג ' ינג ' ר. דלג כמה שיותר עודף שומן שאתה יכול.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
KombuKombu
4
מסננים את burdock ולהוסיף אותו tonjiru יחד עם גזר, konnyaku ו taro. מבשלים עד הירקות רכים. להנמיך את החום נמוך, ואז להוסיף את מיסו. בגלל המליחות של מיסו משתנה לפי המותג, לטעום את המרק ולהוסיף מיסו יותר אם הוא צריך יותר מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מיסומיסו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
שורש טארושורש טארו
5
הוסף את החלקים הירוקים של הבצל הירוק, ומשרת.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'