טונה אדובו
אדובו טונה דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . במנה עיקרית זו יש 266 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. אם יש לכם מלח, שמן זית, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. עם כפית ציון של 90% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: אפריקני Adobo - שפשף טונה, אפריקאי אדובו - שפשף סטייקים טונה, ו קלאסי עוף Adobo 'The Adobo Road Cookbook.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בצלחת רדודה גדולה; להוסיף דגים, פונה מעיל. מכסים ומשרים במקרר 1 שעה, הופכים דגים מדי פעם.
הסר דגים מן המנה, השלכת המרינדה.
מברשת שמן על דגים; מפזרים פלפל.
מניחים דגים על מחבת ברוילר מצופה ספריי בישול; מטגן 4 דקות או עד בינוני נדיר (לא לפנות).
מקשטים עם פרוסות לימון, אם תרצה.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
טונאן בתפריט? נסה זיווג עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.