טונה (או דגים או עוף) עם רוטב שמנת שיטאקי ג'ינג'ר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טונה (או דגים או עוף) עם רוטב שמנת שיטאקי ג'ינג'ר. מנה זו מכילה כ 64 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 849 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . לך לחנות ותביא קצפת, חמאה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 23 דקות. נסו טונה צרובה במחבת עם רוטב שמנת ג'ינג'ר-שיטאקי, עוף שומשום עם רוטב שמנת שיטאקי ג'ינג'ר, ו טונה עם רוטב שמנת ג'ינג'ר פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-200 מעלות.2
מחממים מחבת על הכיריים עד לגובה בינוני.3 לטחון כמות נדיבה של פלפל על צד אחד של סטייקים טונה (לדלג על זה אם באמצעות עוף ולראות מבוא להוראות).4
מוסיפים שמן למחבת. כשזה חם מאוד, להוסיף את סטייקים טונה, בצד פלפל למטה. מבשלים 1-2 דקות לכל צד, עד צרוב אבל עדיין נדיר במרכז.
הסר מן המחבת ולשמור על חם על צלחת, מעוטר בנייר כסף, בתנור 200 מעלות.5 במחבת בינונית גבוהה שבו אתה צרוב את הטונה (או עוף), להוסיף חמאה, בצל, זנגביל ושום.
Sautee לרגע, רק עד השום הופך שקוף (לא נותן לו חום).6
מוסיפים שיטאקים ומבשלים, בלי לערבב, עד שהם חומים מעט.
מוסיפים את רוטב הסויה והשמנת.
תן לו לבשל עד שהוא מתעבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף.
מוסיפים את מיץ הלימון וכוסברה.7
מגישים טונה, דגים או עוף חם על גבי מיטה של ירקות.
להוסיף פירה ווסאבי לצד. מעל הכל עם הרוטב, ומקשטים בכוסברה או בכוסיות.