כריכי טונה איטלקיים הם pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 701 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך זיתים, בצל, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: טונה איטלקית נמסה, טונה איטלקית נמסה, ו טונה מומסת.
הוראות
1
מחממים את המטגן. בקערה בינונית, לטאטא את 3 כפות שמן זית עם חומץ יין אדום חרדל דיז ' ון עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
רגל טלה, מעצם
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץ
2
מוסיפים את הטונה המתקלפת, ארטישוקים קצוצים, זיתים קצוצים, בצל אדום פרוס ובזיליקום מגורר וזורקים בעדינות. מתבלים קלות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
1 בצל אדום, קוביות קטנות
קלמנטינות, כל אחת
3
באמצעות מברשת מאפה, מברשת את הצדדים לחתוך של ג 'בטה קלות עם שמן זית צלוי בצד למעלה על תבנית אפייה במשך 2 דקות, עד ג' בטה הוא זהב קלוי קלות; להעביר את תבנית האפייה עבור אפילו בראונינג. לשפשף את שן השום מעל ג ' בטה קלוי ולהגיש את סלט הטונה על גבי. מכסים עם פרוס גבינת Robiola ו broil עד הגבינה הוא פשוט נמס, על 1 דקה.
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Grgich Hills Estate Merlot. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 47 דולר.