קושיקל
מוכן ב2 דק.
מנות4
ציון בריאות98
דיאטותפסקאטרית
מגזין

טונה, ארוגולה ופטה כריך וסלט

טונה, ארוגולה ופטה כריך וסלט
הכנת המנה לוקחת כ 2 דקות. אם יש לכם ארוגולה, לחם מחיטה מלאה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו טונה, ארוגולן וכריך פטה וסלט, Veggie Fetan ו ארוגולה פיתה כריך עם רוטב צזיקי, ו אבטיח ארוגולן וסלט פטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים שמן וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2
מערבבים טונה בקערה עם 4 כפית רוטב, פטה וזיתים.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
שכבה 1 ארוגולה כוס, 2 פרוסות של תערובת עגבניות וטונה על כל אחד 4 פרוסות לחם. בקערה, לזרוק 12 כוסות ארוגולה עם שאריות עגבניות ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מגישים עם כריך.
5
מערבבים שמן וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מערבבים טונה בקערה עם 4 כפית רוטב, פטה וזיתים.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
שכבה 1 ארוגולה כוס, 2 פרוסות של תערובת עגבניות וטונה על כל אחד 4 פרוסות לחם. בקערה, לזרוק 12 כוסות ארוגולה עם שאריות עגבניות ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
מגישים עם כריך.

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות Maddalena מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.