קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

טונה בגריל עם הרבד איולי

טונה בגריל עם הרבד איולי
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו שמן זית, טימין, בזיליקום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טונה בגריל עם איולי, טונה בגריל עם ארטישוק ואיולי, ו טונה בגריל אסייתי עם איולי ווסאבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף יחד הראשון 6 מרכיבים במנה רדודה למרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מניחים מיונז בקערה קטנה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להקציף ב 1 1/2 כפות מרינדה. תניח את איולי בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
איוליאיולי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מפזרים דגים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מניחים דגים במרינדה בצלחת, הופך מעיל באופן שווה. Marinate 1 שעה בטמפרטורת החדר, הפיכת דגים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מתלה גריל שמן. הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה). דג גריל כדי doneness הרצוי, על 3 דקות לכל צד עבור בינוני. דגים מובילים עם איולי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

ניתן לזווג טונה עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו מחוז Peju. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
מרלו מחוז פג ' ו
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה