טונה בגריל עם הרבד איולי
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו שמן זית, טימין, בזיליקום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טונה בגריל עם איולי, טונה בגריל עם ארטישוק ואיולי, ו טונה בגריל אסייתי עם איולי ווסאבי (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד הראשון 6 מרכיבים במנה רדודה למרינדה.
מניחים מיונז בקערה קטנה נפרדת.
להקציף ב 1 1/2 כפות מרינדה. תניח את איולי בצד.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל.
מניחים דגים במרינדה בצלחת, הופך מעיל באופן שווה. Marinate 1 שעה בטמפרטורת החדר, הפיכת דגים מדי פעם.
מתלה גריל שמן. הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה). דג גריל כדי doneness הרצוי, על 3 דקות לכל צד עבור בינוני. דגים מובילים עם איולי ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
ניתן לזווג טונה עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו מחוז Peju. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה