Tunan ופלפל אדום קלוי Pissaladière הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך זיתים ניסואז, פלפל, פלפלים קלויים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום.
הוראות
1
לבשל בצל בשמן במחבת nonstick גדול על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד רך, 8 עד 10 דקות. להפחית את החום נמוך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל הם מאוד רפוי וחום זהוב עמוק, כ 45 דקות יותר. מערבבים טימין קצוץ, מלח ופלפל ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(או או רגיל)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
3
מכסים תבנית אפייה גדולה בנייר אפייה ומפיצים עליה בצק עלים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
4
אופים עד נפוח וזהוב חום, 18 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
5
מורחים תערובת בצל על מאפה, משאיר גבול דק (תוספות יסיר מאפה).
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מסדרים פלפלים אדומים קלויים ברשת של ריבועים על בצל, מוסיפים 2 זיתים לכל ריבוע ומפזרים צלפים.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשה
7
אופים עד מאפה הוא השחמה היטב, 10 עד 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
8
מפזרים עלי קורנית שלמים. מקלף קצת טונה על כל ריבוע.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
קלמנטינות, כל אחת
9
להחליק טארט על לוח ולחתוך לריבועים.
10
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
11
* חבילות בצק עלים להשתנות. 3-עוז של Pepperidge החווה. החבילה מכילה 2 גיליונות; אם שימוש, להפיץ את הסדינים על דפי אפייה נפרדים ולאפות 12 עד 15 דקות, ולאחר מכן לחלק תוספות בין השניים ואופים 10 עד 12 דקות יותר.
טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות מרלו Beringer האוול הר בנקרופט. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 35 דולר לבקבוק.