טונה ופניני ארטישוק
טונאן וארטישוק פניני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 483 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 6 . אם יש לכם זיתים kalamatan, לחם ciabatta, טונאן בשמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-80 היו אומרים שזה פגע במקום. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טונן ופניני ארטישוק, טונה וארטישוק פניני על פוקצ'ה שומר תוצרת בית, ו ארטישוק וטונה פניני עם שעועית גרבנזו להפיץ.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחית זיתים, שמן, שום, גרידה במעבד מזון עד חלקה להפיץ. תמזוג את המיונז. לזרוק את הטונה, ארטישוקים, מיץ לימון ופלפל בקערה בינונית, שמירה על הטונה בחתיכות קטנות.
חלול את החלק התחתון העליון של הלחם.
מורחים את מחית הזית על שני הצדדים לחתוך של הלחם. כפית את תערובת הטונה והארטישוק על החצי התחתון של הלחם.
מפזרים את העגבניות. כסה עם החלק העליון של הלחם.
חותכים את כריך לרוחב 6 חתיכות לשרת.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.