טונה ופסטה עגבניות
אם ברצונך להוסיף עוד pescatarian מתכונים לתיבת המתכון שלך, טונאן ופסטה עגבניות יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 483 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. אם יש לכם גבינת פרמזן, עגבניות משומר, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 1 אוהדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פסטה עגבניות טונה, פסטה עגבניות טונה, ו Tunan And Caper Tomato Pasta.
הוראות
עגבניות מבושלות עם חמאה 30 דקות: ממיסים את החמאה בסיר בינוני על חום בינוני ומוסיפים את פחית העגבניות, כולל מיץ. אם אתה משתמש עגבניות שימורים שלמים (או טריים) למחוץ אותם עם שלך (נקי) אצבעות כמו שאתה שם אותם בסיר. מבשלים בעדינות, מכוסה חלקית, במשך 30 דקות.
לבשל פסטה: בעוד הרוטב הוא בישול, לחמם סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה חזקה.
מוסיפים את פסטה הקליפה למים הרותחים ומבשלים ברתיחה נמרצת, נחשפים, עד אל דנטה, מבושלים דרך אבל עדיין קצת המשרד לנשוך, וזה בדרך כלל מה הזמן שצוין על חבילת הפסטה מינוס כ 2 דקות.
יוצקים את השמן העודף מפחית הטונה ומערבבים את הטונה לרוטב העגבניות.
מוסיפים את גבינת הריקוטה ומוסיפים מלח לפי הטעם. כבה את החימום.
מערבבים את הרוטב עם הפסטה בקערה גדולה.
לשים לתוך תבשיל, העליון עם פרמזן, צלייה:
יוצקים את הפסטה לתוך תבשיל 2 עד 3 ליטר ומעלה עם גבינת פרמזן. שים תחת מטגן חם במשך 4-6 דקות, עד הגבינה נמסה משחימים קלות.