טונה ותפוחי אדמה ממולאים צ'ילי אנצ' ו
צ'ילי אנצ' ו ממולא בטונה ותפוחי אדמה דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 754 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיונז, סטייקים, אבוקדו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו טונה ותפוחי אדמה ממולאים צ'ילי אנצ' ו, צ'ילי תפו" א וצ'וריסו ממולא, ו צ'ילי ממולא אנצ' ו (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 3 כוסות מים piloncillo להרתיח בסיר בינוני.
מוסיפים חומץ לבן, canela, ומלח; מבשלים עד piloncillo התמוסס, ערבוב לעתים קרובות, על 1 דקה.
מוסיפים צ ' ילי ומשרים עד מתרכך, מדי פעם לחיצה לצלול, על 1 שעה; לנקז. פט צ ' יילס יבש; לחתוך לאורכו ולהסיר זרעים.
מבשלים תפוחי אדמה אדומים בעור בסיר של מים מלוחים רותחים עד שיפוד בקלות חודר מרכזים, כ -35 דקות.
ניקוז. מגניב, לקלף, ולחתוך תפוחי אדמה לקוביות 1 אינץ'.
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה). עונת הטונה עם מלח. גריל עד חום בהיר בקצוות אבל ורוד במרכז, על 3 דקות לכל צד.
חותכים טונה לקוביות 1 אינץ'.
לטאטא יחד 1/4 כוס שמן הבא 5 מרכיבים בקערה גדולה. מקפלים פנימה תפוחי אדמה וטונה. מתבלים במלח. ממלאים צ ' ילי בתערובת טונה ותפוחי אדמה.
להקציף נשאר 1/4 כוס שמן, חומץ תפוחים תפוחים, כוסברה בקערה בינונית. מתבלים במלח. בקערה גדולה, לזרוק ירקות עם 2 כפות ויניגרט למעיל. מחלקים סלט בין צלחות. למעלה עם צ ' ילי ופרוסות אבוקדו; טפטוף עם כמה ויניגרט הנותרים.
* סוכר גלם מקסיקני בצורת קונוסים קשים. חתיכות קטנות יותר מסומנות לעיתים panocha. אם אף אחד מהם אינו זמין, תחליף ומשקל שווה של סוכר חום כהה ארוז.
** מקלות קינמון מקסיקניים עם טעם עדין, פרחוני.