קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

טונה טריה פורטוגזית (רוטב ומרינדה)

טונה טריה פורטוגזית (רוטב ומרינדה)
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: פטוצ'יני עם רוטב טונה טרי, פנה עם טונאן ורוטב עגבניות טרי, ו סלט פורטוגזי של אפונה שחורה עם טונה.

הוראות

1
בשקית פלסטיק גדולה resealable, לערבב 3 כפות moida פימנטה, חומץ סיידר 1/4 כוס, 1/2 כפית מלח, 1/3 כפית פלפל, 1 כף אבקת שום, ו 2 כפות פפריקה חמה.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
מניחים סטייקים טונה בשקית, לאטום, בעדינות לנער את המעיל. להשרות במקרר 1 1/2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונהסטייק טונה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
3
ממיסים את החמאה ומחממים את שמן הזית במחבת ברזל גדולה וכבדה על אש בינונית-גבוהה. להשליך מרינדה, ולמקם סטייקים טונה במחבת. מטגנים 2 1/2 דקות בכל צד, או עד דגים הוא flaked בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונהסטייק טונה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר ממחבת ולנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מערבבים 1/4 כוס פימנטה מוידה, קטשופ, 1/4 כוס חומץ סיידר, מים, 2 כפות פפריקה חמה, 1/2 כפית מלח, 1/3 כפית פלפל, ו 1 כף שום אבקה למחבת. לגרד חתיכות משחימים, לבשל רוטב 3 דקות, או עד מעט מעובה. לגרוף חלק מהרוטב על הדגים המבושלים כדי לשרת, ולהגיש רוטב שנותר כרוטב לאורז ותפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות יין מרלו כביש מירנדה למברט מחוז. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
הרוח החזקה ביותר שלנו מלאה בטעם פירותי וצבע חזק אך חלקה במרקם ובמשלוח. עם תמצית ברי בשלה ניחוח מתעכב כל עוד לסיים את חומר הנפץ. מרלו קטיפתי יבש זה ניחן בדיוק במאזן הנכון של כוח ועדינות שהופכים אותו לוויה מצוינת סטייק ופסטות עם רוטב אדום גוף מלא ושוקולד מריר.