טונה מאקי
טונה Maki דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 91 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו לימון, גזר, נורי צלוי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טונה מאקי, קאפה מאקי, ו פיצה מאקי (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים קערה גדולה עם מי קרח ופרוסות לימון.
מניחים מחצלת סושי על קרש חיתוך עם מדפים פועל לרוחב. סדר 1 גיליון nori, צד מבריק למטה, על מחצלת, הזדנבות קצה ארוך של גיליון עם קצה מחצלת הקרובה אליך. לחות קלות ידיים עם מי לימון, ולאחר מכן להפיץ בעדינות על 3/4 כוס אורז על נורי בשכבה אפילו, משאיר גבול 1/2 אינץ ' על קצה ארוך מולך.
מברשת 1/2 כפית משחת ווסאבי בקו אופקי דק על פני אורז על 1 אינץ ' מהצד הקרוב אליך. מסדרים כ 1/8 של רצועות טונה בקו אופקי על קו ווסאבי, חיתוך טונה לפי הצורך כדי להתאים מצד לצד.
החל בקצה הקרוב אליך, להרים מחצלת עם אגודלים, מחזיק מילוי במקום עם אצבעות, ולקפל מחצלת מעל מילוי כך הקצוות העליונים והתחתונים של אורז להיפגש. לסחוט בעדינות אך בתקיפות לאורך של גליל ולמשוך קצה העליון של מחצלת ממך להדק. (גבול נורי עדיין יהיה גלוי מתחת לקצה העליון של מחצלת.) מחצלת פתוחה רול להתחבר קדימה 1/4 לפנות, ואז לקפל מחצלת שוב לסחוט בעדינות אך בתקיפות כדי לאטום את גבול נורי. חזור על הטופס לחמניות שנותרו.
העברה 1 רול, צד התפר למטה, חיתוך הלוח. טובלים סכין חדה לתוך מי לימון, מתנער עודף. פרוסה רול במחצית, ולאחר מכן לחתוך כל חצי ל 3 חתיכות. חותכים לחמניות שנותרו באותו אופן.
מגישים מיד עם ממרח ווסאבי הנותרים, זנגביל, דייקון, גזר, ורוטב סויה.