טונה פוטנסקה
פוטנסקה טונה דורשת בערך 18 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה הדמות שלך? למתכון זה ללא חלב ופסקטרי יש 767 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אווו, זיתים נדיבים, ורמוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי לנצל את גרידת הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות מרמלדה כתומות עם ציפוי גרידת תפוז כמו קינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. עם כפית ציון 88%, המנה הזו מדהימה. נסו טונה פוטנסקה, פנה עם טונה פוטנסקה, ו טונה פוטנסקאן ופנה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים סיר מים גדול על אש גבוהה ומביאים לרתיחה. ממליחים את המים ומבשלים פנה לאל דנטה.
בינתיים מחממים מחבת גדולה עם 3 סיבובים של המחבת על אש בינונית.
מוסיפים את פתיתי השום והפלפל האדום, מבשלים דקה או 2, ואז מוסיפים טונה ושוברים אותה עם הכף.
מוסיפים זיתים וצלפים, מבשלים דקה או 2 נוספים, ואז מוסיפים ורמוט או יין לבן;מערבבים ומבשלים דקה. אם משתמשים בעגבניות שלמות, הניחו מסננת מעל קערה, ריסקו עגבניות בעזרת כף עץ, ואז הוסיפו עגבניות ומיץ שלהן למחבת. אחרת, מערבבים פנימה קוביות עגבניות ומיץ.
מוסיפים פטרוזיליה, גרידה ופלפל שחור, ואז מבשלים את הרוטב עוד כמה דקות.
מוסיפים לרוטב כמה מצקות של מי בישול פסטה עמילניים.
מסננים פסטה, מוסיפים למחבת וזורקים לציפוי.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר, ו רוז-יין הם הבחירות המובילות שלי לטונה. אף על פי שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז ' י יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים מתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות יאנגרן ן סדרת הכינוי מרלו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -14 דולר לבקבוק.
![יאנגרה ן סדרת הכינוי מרלו]()
יאנגרה ן סדרת הכינוי מרלו
"צעיר ותוסס עכשיו, עם פרץ גדול של חומציות טרייה, אבל עם גושי פרי. מתפוצץ על החיך עם גלים של דובדבנים מתוקים, אוכמניות ושזיפים. טאנינים עבים ומפוארים. זה גיל אבל זה יהיה חבל לפספס את חיוניות הנעורים."- חובב ייןניחוחות עמוקים של שזיפים בשלים וגרגרי בר מובחנים ברמזים של אגוז מוסקט פיקנטי ביין היפה הזה. על החיך, יש שפע של פירות שחורים מתוקים, מרובד בעדינות עם תבלינים מורכבים אלון קלוי. עשיר ועסיסי, היין מסיים עם רושם אלגנטי של טאנינים רכים וטעם לאורך זמן.