קושיבינוני
מוכן ב18 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

טונה פוטנסקה

טונה פוטנסקה
פוטנסקה טונה דורשת בערך 18 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה הדמות שלך? למתכון זה ללא חלב ופסקטרי יש 767 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אווו, זיתים נדיבים, ורמוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי לנצל את גרידת הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות מרמלדה כתומות עם ציפוי גרידת תפוז כמו קינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. עם כפית ציון 88%, המנה הזו מדהימה. נסו טונה פוטנסקה, פנה עם טונה פוטנסקה, ו טונה פוטנסקאן ופנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים סיר מים גדול על אש גבוהה ומביאים לרתיחה. ממליחים את המים ומבשלים פנה לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פנה!פנה!
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
בינתיים מחממים מחבת גדולה עם 3 סיבובים של המחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מוסיפים את פתיתי השום והפלפל האדום, מבשלים דקה או 2, ואז מוסיפים טונה ושוברים אותה עם הכף.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
4
מוסיפים זיתים וצלפים, מבשלים דקה או 2 נוספים, ואז מוסיפים ורמוט או יין לבן;מערבבים ומבשלים דקה. אם משתמשים בעגבניות שלמות, הניחו מסננת מעל קערה, ריסקו עגבניות בעזרת כף עץ, ואז הוסיפו עגבניות ומיץ שלהן למחבת. אחרת, מערבבים פנימה קוביות עגבניות ומיץ.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
ורמוטורמוט
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוסיפים פטרוזיליה, גרידה ופלפל שחור, ואז מבשלים את הרוטב עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6
מוסיפים לרוטב כמה מצקות של מי בישול פסטה עמילניים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
7
מסננים פסטה, מוסיפים למחבת וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מגישים עם לחם פריך נחמד.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר, ו רוז-יין הם הבחירות המובילות שלי לטונה. אף על פי שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז ' י יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים מתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות יאנגרן ן סדרת הכינוי מרלו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -14 דולר לבקבוק.
יאנגרה ן סדרת הכינוי מרלו
יאנגרה ן סדרת הכינוי מרלו
"צעיר ותוסס עכשיו, עם פרץ גדול של חומציות טרייה, אבל עם גושי פרי. מתפוצץ על החיך עם גלים של דובדבנים מתוקים, אוכמניות ושזיפים. טאנינים עבים ומפוארים. זה גיל אבל זה יהיה חבל לפספס את חיוניות הנעורים."- חובב ייןניחוחות עמוקים של שזיפים בשלים וגרגרי בר מובחנים ברמזים של אגוז מוסקט פיקנטי ביין היפה הזה. על החיך, יש שפע של פירות שחורים מתוקים, מרובד בעדינות עם תבלינים מורכבים אלון קלוי. עשיר ועסיסי, היין מסיים עם רושם אלגנטי של טאנינים רכים וטעם לאורך זמן.