טונה פלורנטין דורש סביב 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 322 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. אם יש לכם מים, טונאן במים, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com עם כף מיוחדת במינה. ציון 77% המנה הזו מוצקה. נסו טונה פלורנטין, פניני טונה פלורנטין, ו ביצה פלורנטין (מתכונים דומים).
הוראות
1
ב 12 אינץ ' מחבת, מערבבים יחד פסטה לא מבושלת רוטב לערבב מקופסת עוזר טונה, מים, חלב, חמאה ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
תערובת רוטב
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
מתכון לפיצוצ'רי
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
קלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2
חום לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם. מערבבים טונה, תרד ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות אדומות בינוניות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
קלמנטינות, כל אחת
3
להפחית את החום בינוני נמוך; לכסות ולבשל 13 עד 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פסטה מכרז. מערבבים במיץ לימון; מפזרים גבינה.
טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו עמק אלכסנדר Matanzas. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.