קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

טונה צרובה בדם זיגוג שומר ותענוג עם גרגיר הנחלים

טונה צרובה בדם זיגוג שומר ותענוג עם גרגיר הנחלים
גשו לסופר וקנו חומץ שרי, מלח ופלפל, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: טונה צרובה וגרס בצבעי מים עם בצל ירוק-ג'ינג'ר להתענג, שומר, תפוז דם וסלט גרגיר הנחלים, ו טונה צרובה עם ויניגרט תפוז דם.

הוראות

1
מניחים מחבת סאוט קטנה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיף את זרעי שומר וטוסט במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
3
מניחים שני מיצים וזרעי שומר בסיר בינוני ומבשלים מעל חום גבוה עד מופחת 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
הסר מהחום ולהקציף חרדל ודבש.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מחבת לטחון חום או מחבת גריל על חום גבוה. מתבלים את הפילה משני הצדדים במלח ופלפל ומברישים צד אחד של כל פיסת דגים עם זיגוג. מבשלים זיגוג בצד למטה עד חום זהוב, על 2 דקות. הפוך, מברשת עם יותר של זיגוג ולהמשיך לבשל במשך 1 עד 2 דקות עבור doneness בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מקציפים יחד את השרי, השמן והמלח והפלפל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את המקטעים הכתומים ושומר ומערבבים כדי לשלב. מתבלים במלח ופלפל, כדי לטעום ולקפל את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
8
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני ההגשה.
9
מחממים שמן במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את השום ומבשלים על אש בינונית גבוהה במשך 1 דקה. לזרוק את גרגיר הנחלים ולבשל רק עד שהוא נבול.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
11
מוסיף את החומץ, לזרוק ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא המרלו של המנהל. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.