טונה צרובה בדם זיגוג שומר ותענוג עם גרגיר הנחלים
גשו לסופר וקנו חומץ שרי, מלח ופלפל, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: טונה צרובה וגרס בצבעי מים עם בצל ירוק-ג'ינג'ר להתענג, שומר, תפוז דם וסלט גרגיר הנחלים, ו טונה צרובה עם ויניגרט תפוז דם.
הוראות
מניחים מחבת סאוט קטנה מעל חום בינוני.
מוסיף את זרעי שומר וטוסט במשך 1 דקה.
מניחים שני מיצים וזרעי שומר בסיר בינוני ומבשלים מעל חום גבוה עד מופחת 1 כוס.
הסר מהחום ולהקציף חרדל ודבש.
מחבת לטחון חום או מחבת גריל על חום גבוה. מתבלים את הפילה משני הצדדים במלח ופלפל ומברישים צד אחד של כל פיסת דגים עם זיגוג. מבשלים זיגוג בצד למטה עד חום זהוב, על 2 דקות. הפוך, מברשת עם יותר של זיגוג ולהמשיך לבשל במשך 1 עד 2 דקות עבור doneness בינוני נדיר.
מקציפים יחד את השרי, השמן והמלח והפלפל בקערה בינונית.
מוסיפים את המקטעים הכתומים ושומר ומערבבים כדי לשלב. מתבלים במלח ופלפל, כדי לטעום ולקפל את הפטרוזיליה.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני ההגשה.
מוסיפים את השום ומבשלים על אש בינונית גבוהה במשך 1 דקה. לזרוק את גרגיר הנחלים ולבשל רק עד שהוא נבול.
מוסיף את החומץ, לזרוק ולהגיש.