גשו לסופר וקנו חומץ שרי, מלח ופלפל, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: טונה צרובה וגרס בצבעי מים עם בצל ירוק-ג'ינג'ר להתענג, שומר, תפוז דם וסלט גרגיר הנחלים, ו טונה צרובה עם ויניגרט תפוז דם.
הוראות
1
מניחים מחבת סאוט קטנה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיף את זרעי שומר וטוסט במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופנים
למריחה על טוסט אם רוצים
3
מניחים שני מיצים וזרעי שומר בסיר בינוני ומבשלים מעל חום גבוה עד מופחת 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופנים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
הסר מהחום ולהקציף חרדל ודבש.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מחבת לטחון חום או מחבת גריל על חום גבוה. מתבלים את הפילה משני הצדדים במלח ופלפל ומברישים צד אחד של כל פיסת דגים עם זיגוג. מבשלים זיגוג בצד למטה עד חום זהוב, על 2 דקות. הפוך, מברשת עם יותר של זיגוג ולהמשיך לבשל במשך 1 עד 2 דקות עבור doneness בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
רוטב שומשום יפני מוכן
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מקציפים יחד את השרי, השמן והמלח והפלפל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא המרלו של המנהל. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.