קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות74
מגזין

טונה צרובה ברוטב יוגורט כוסברה וחשיש תירס מתוק

טונה צרובה ברוטב יוגורט כוסברה וחשיש תירס מתוק
אם יש לכם ארבעה גרם של טונה, מתכון הדפסה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היוגורט היווני רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Meyer Lemon - יוגורט יווני עוגה יבשה עם ציפוי שוקולד-יווני יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: טונה צרובה ברוטב חמוץ מתוק, טונאן צרוב על ירקות מעורבים עם כוסברה-סיד ויניגרט, ו פאן צרוב בקלה פסיפיק עם כוסברה ויניגרט תירס מוקרם.

הוראות

1
בלהט הקיץ, אני תמיד מחפש דרכים קולינריות להתקרר. אני מכינה סלטי ירקות טריים, מרקים קרים וארוחות קלות יותר. אפילו המפלצת המקסימה הרגישה את החום. כשהשכנים שלנו הזמינו אותנו לבריכה שלהם, הבאתי אותו איתי ולקחתי אותו לשחייה השנייה שלו. לא היית חושב על ידי הסתכלות עליו, אבל הוא די שחיין! בין לבין מנסה לסחוב סטייק בגריל ועוף את צלחות ללא השגחה, היה לו פיצוץ חתירה סביב הבריכה. ולאחר מכן, הוא היה אפילו יותר מתולתל מהרגיל. כדור פרווה רגיל של פוף. אז לפני שבועיים, כשהטמפרטורות מרקיעות לאמצע שנות ה-90, קניתי טונה אדומה מדהימה מ "הול פודס". אחד הדברים שאני הכי אוהב באחי טונה הוא שהוא רק צריך להיות צרוב, לא מבושל לאורך כל הדרך, מה שהופך אותו לטעם טרי ונקי. אחרי מדיטציה רצינית של אוכל, החלטתי להכין רוטב יוגורט כוסברה עם כוסברה אורגנית טרייה ויוגורט יווני רגיל. שיערתי שהרוטב ייתן למנה מרכיב עשבוני ומרענן.כמה שצדקתי! זה היה כל כך טעים שרציתי לאכול את זה עם כפית. ברצינות, מישהו רוצה יוגורט בטעם כוסברה?כדי לסיים את המנה, הכנתי קציץ תירס מתוק עם בצל Vidalia וקישואים אורגניים במחבת ברזל יצוק שלי. השילוב של רוטב הכוסברה-יוגורט וחשיש התירס המתוק היה כל כך טעים שאכלתי את השאריות עם ביצה מטוגנת שהחליפה את הטונה למחרת בבוקר. זה היה כמעט טוב יותר, אם זה אפשרי. אז להישאר מגניב הקיץ עם המתכון הזה!טונה צרובה ברוטב יוגורט כוסברה וחשיש תירס מתוק
מרכיבים שתצטרך
2 חתיכות ליקריץ תפוח ירוק2 חתיכות ליקריץ תפוח ירוק
בצל וידליהבצל וידליה
או כל עשב תיבול שאתה נהנה ממנואו כל עשב תיבול שאתה נהנה ממנו
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
Ahi טונהAhi טונה
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
זמן בישול: 30 דקות
3
משרת 4 אנשים
4
Ingredts4 מתכון הדפסה ארבעה אונקיות של טונה Ahi 2 כפות oilsalt ו peppercilantro יוגורט sauce1/4 כוס cilantro1 טרי/4 כוס יוונית רגיל 1/2 כפית cuminpinch של מיץ פלפל קאיין מיץ פלפל של 1 lemon1 כף שמן זית oilsait ו peppersweet תירס hash2 כפות שמן זית כתית מעולה 4 אוזניים של תירס, גרעינים removed2 כוסות קישואים, Chopped1 Vidalia או שום מתוק אחר, בצל קלוף 1000000000000 כפות בצל, בצל ירוק ציפורן, קלופים Choppedsalt ופלפל
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
בצל מתוקבצל מתוק
תירס על קלחתירס על קלח
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
Ahi טונהAhi טונה
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5
כדי להפוך את החשיש תירס מתוק, לחמם את שמן הזית במחבת ברזל יצוק או מחבת סאוט.
מרכיבים שתצטרך
או כל עשב תיבול שאתה נהנה ממנואו כל עשב תיבול שאתה נהנה ממנו
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד שמתחילים לרכך (כ 5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים את השום והטחון לעוד דקה אחת. לאחר מכן, מוסיפים את הקישואים ומבשלים עד שנהיה רך.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
8
מוסיפים את גרעיני התירס המתוקים ומבשלים את החשיש במחבת עד שהוא רך והבצל מתחיל להפוך לריבה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.בינתיים, כדי להפוך את רוטב כוסברה-יוגורט, למקם את כל החומרים למעט מלח ופלפל במעבד מזון או בלנדר ולעבד עד חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. כדי לבשל את הטונה, מפזרים את שני הצדדים של הדגים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גרעינים תירסגרעינים תירס
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מחממים את שמן זרעי הענבים במחבת מטוגנת בחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מניחים את הדגים במחבת במהירות לצרוב על כל הצדדים (כדקה אחת לכל צד).
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
הסר מהחום ולאפשר לנוח לפחות חמש דקות לפני חיתוך לתוך slices.To צלחת, כפית קצת חשיש תירס מתוק על מקום. למעלה עם חתיכות של טונה פרוסה וטפטוף עם רוטב יוגורט כוסברה. לסיים עם כוסברה קצוצה ופלפל סדוק טרי. תהנו!Ingredtsorganic sweet corn, זוקיני אורגני, כוסברה אורגנית, יוגורט יווני אורגני, טונה אהי, לימונים אורגניים, כמון טחון אורגני, ופלפל קאיין משילוב יין מזונות מלאים
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
פלפל סדוקפלפל סדוק
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
כמון טחוןכמון טחון
או כל עשב תיבול שאתה נהנה ממנואו כל עשב תיבול שאתה נהנה ממנו
Ahi טונהAhi טונה
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
12
בלילה הזה, קוזאק השתוקק לקברנה סוביניון, אז פתחנו בקבוק של 1994 לפני הספירה, שמורה פרטית ג ' ורג ' דה לאטור. הרמתי את הבקבוק בזמן שביקרתי ביקב בנאפה עם חובב היין (אבי). אנחנו מוצקים היין הראשון כדי לאפשר לו להיפתח. לעזאזל, זה היה בבקבוק במשך יותר מחמש עשרה שנים. הריח הראשון שקיבלתי היה הבטחה גדולה, מושק, ארצי, איזה פרי חבוי מחלחל דרך הנחיריים שלי. זה הריח בדיוק כמה זקנה צריכה המונית. היין שתה יפה כל הלילה, מלא מושק ופרי אוכמניות. זה היה ליווי נהדר לארוחה רכה יותר, יפה אבל לא מהמם. מאמץ גדול ממפיק אגדי. בראבו.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
מים נוספיםמים נוספים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות ניקל & ניקל האריס יין מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.