טונה צרובה ברוטב מנגו
המתכון צרוב טונה עם סלסה מנגו יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 1 שעה. מנה זו מכילה כ 43 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 556 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לך שום, עלי נענע, מנגו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 85% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו טונה צרובה בסלסה יפנית, טונה צרובה בסלסה יפנית, ו טונה צרובה עם סלסה אננס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מטגנים את שמן הזית, הבצלים והזנגביל במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה במשך 10 דקות, או עד שהבצל שקוף.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 1 דקות.
מוסיפים את המנגו, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 10 דקות נוספות.
מוסיפים את מיץ התפוזים, סוכר חום, מלח, פלפל שחור, חלפיניו; מבשלים 10 דקות נוספות, עד מיץ תפוזים מופחת, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום ולהוסיף את המנטה.
מגישים חם, בטמפרטורת החדר, או מקורר.
מחממים מחבת סאוט על חום גבוה במשך 5 דקות עד חם מאוד. מתבלים את הטונה בנדיבות במלח ופלפל. כאשר המחבת חמה מאוד, מוסיפים רסס של שמן זית ואז סטייקים טונה. צור במשך 2 עד 3 דקות בכל צד, או עד מבחוץ הוא השחמה, אבל מבפנים הוא נדיר מאוד.
מגישים את הטונה על גבי סלסה מנגו.