קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות91
מגזין

טונה צרובה ברוטב מנגו

טונה צרובה ברוטב מנגו
המתכון צרוב טונה עם סלסה מנגו יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 1 שעה. מנה זו מכילה כ 43 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 556 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לך שום, עלי נענע, מנגו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 85% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו טונה צרובה בסלסה יפנית, טונה צרובה בסלסה יפנית, ו טונה צרובה עם סלסה אננס (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מטגנים את שמן הזית, הבצלים והזנגביל במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה במשך 10 דקות, או עד שהבצל שקוף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים את המנגו, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
5
מוסיפים את מיץ התפוזים, סוכר חום, מלח, פלפל שחור, חלפיניו; מבשלים 10 דקות נוספות, עד מיץ תפוזים מופחת, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
כָּתֵףכָּתֵף
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
הסר מהחום ולהוסיף את המנטה.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
7
מגישים חם, בטמפרטורת החדר, או מקורר.
8
מחממים מחבת סאוט על חום גבוה במשך 5 דקות עד חם מאוד. מתבלים את הטונה בנדיבות במלח ופלפל. כאשר המחבת חמה מאוד, מוסיפים רסס של שמן זית ואז סטייקים טונה. צור במשך 2 עד 3 דקות בכל צד, או עד מבחוץ הוא השחמה, אבל מבפנים הוא נדיר מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
סטייק טונהסטייק טונה
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מגישים את הטונה על גבי סלסה מנגו.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Dientes De AjoDientes De Ajo
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
הרוח החזקה ביותר שלנו מלאה בטעם פירותי וצבע חזק אך חלקה במרקם ובמשלוח. עם תמצית ברי בשלה ניחוח מתעכב כל עוד לסיים את חומר הנפץ. מרלו קטיפתי יבש זה ניחן בדיוק במאזן הנכון של כוח ועדינות שהופכים אותו לוויה מצוינת סטייק ופסטות עם רוטב אדום גוף מלא ושוקולד מריר.