טונה צרובה עם הדרים, עגבניות ורוטב זית
טונה צרובה עם הדר, עגבניות ורוטב זית הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 492 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. אם יש לך סטייקים טונה, שום, עגבניות שזיפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טונה צרובה ברוטב הדר, דג חרב צרוב ברוטב עגבניות זית, ו סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל עגבניה לארבעה טריזים, לחתוך את הליבות, ולהסיר את הזרעים ואת עיסת. חותכים את העגבניות לאורך לרצועות 1/4 אינץ'. במסננת, לזרוק אותם עם 1/4 כפית. מלח ולתת להם לנקז במשך 15 דקות. בינתיים, מגררים דק את גרידת הלימון.
שים את ההתלהבות בקערה בינונית. עובד מעל הקערה, מקטע את הלימון והתפוזים. במטחנת תבלינים או מרגמה ועלי (או עם פטיש בשר; לשים את התבלינים בשקית zip-top), לטחון בגסות את כוסברה ופלפלורנים. הקש את התבלינים לשני צידי סטייקים הטונה. חום בעדינות 3 Tbs. של השמן במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני.
מוסיפים את האנשובי ומעכים אותם לתוך השמן עם גב כף עד כמעט מומס. הפעל את החום נמוך, להוסיף את השום, ומבשלים עד מתרכך אבל לא השחמה, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את רצועות העגבניות המנוקזות, את מקטעי התפוז והלימון (עם גרידה ומיץ) ואת הזיתים למחבת. לזרוק בעדינות רבה כדי להתחמם דרך, להיזהר לא לשבור את המקטעים הדר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
להעביר לקערה הגשה ולשמור חם. למחוק את המחבת, להגדיר אותו על חום בינוני גבוה, ויוצקים את 2 Tbs הנותרים. שמן. בנדיבות מלח סטייקים טונה משני הצדדים. עבודה בקבוצות במידת הצורך, לצרוב את הסטייקים, לחיצה על אותם בזמן הבישול כדי לעזור קרום לפתח, עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות. הפוך את הטונה ולהמשיך לבשל עד חום זהוב, עוד 2 עד 3 דקות עבור בינוני נדיר עד בינוני.
מעבירים את הטונה לצלחות ארוחת ערב ומגישים עם רוטב הדר חם.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוברט Mondavi נאפה מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.