קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

טונה צרובה עם הדרים, עגבניות ורוטב זית

טונה צרובה עם הדרים, עגבניות ורוטב זית
טונה צרובה עם הדר, עגבניות ורוטב זית הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 492 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. אם יש לך סטייקים טונה, שום, עגבניות שזיפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טונה צרובה ברוטב הדר, דג חרב צרוב ברוטב עגבניות זית, ו סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים כל עגבניה לארבעה טריזים, לחתוך את הליבות, ולהסיר את הזרעים ואת עיסת. חותכים את העגבניות לאורך לרצועות 1/4 אינץ'. במסננת, לזרוק אותם עם 1/4 כפית. מלח ולתת להם לנקז במשך 15 דקות. בינתיים, מגררים דק את גרידת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
שים את ההתלהבות בקערה בינונית. עובד מעל הקערה, מקטע את הלימון והתפוזים. במטחנת תבלינים או מרגמה ועלי (או עם פטיש בשר; לשים את התבלינים בשקית zip-top), לטחון בגסות את כוסברה ופלפלורנים. הקש את התבלינים לשני צידי סטייקים הטונה. חום בעדינות 3 Tbs. של השמן במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
סטייק טונהסטייק טונה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את האנשובי ומעכים אותם לתוך השמן עם גב כף עד כמעט מומס. הפעל את החום נמוך, להוסיף את השום, ומבשלים עד מתרכך אבל לא השחמה, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
הסר מהחום.
5
מוסיפים את רצועות העגבניות המנוקזות, את מקטעי התפוז והלימון (עם גרידה ומיץ) ואת הזיתים למחבת. לזרוק בעדינות רבה כדי להתחמם דרך, להיזהר לא לשבור את המקטעים הדר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
להעביר לקערה הגשה ולשמור חם. למחוק את המחבת, להגדיר אותו על חום בינוני גבוה, ויוצקים את 2 Tbs הנותרים. שמן. בנדיבות מלח סטייקים טונה משני הצדדים. עבודה בקבוצות במידת הצורך, לצרוב את הסטייקים, לחיצה על אותם בזמן הבישול כדי לעזור קרום לפתח, עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות. הפוך את הטונה ולהמשיך לבשל עד חום זהוב, עוד 2 עד 3 דקות עבור בינוני נדיר עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונהסטייק טונה
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מעבירים את הטונה לצלחות ארוחת ערב ומגישים עם רוטב הדר חם.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
1
קלוריות
1
490, שומן
2
29, קלוריות שומן
1
260, שומן רווי
2
5, חלבון
3
42, שומן חד רווי
4
18, פחמימות
5
790, כולסטרול
6
65, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
17, שומן רב בלתי רווי
2
4, נתרן

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוברט Mondavi נאפה מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.