קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

טונה צרובה עם הדרים, עגבניות ורוטב זית

טונה צרובה עם הדרים, עגבניות ורוטב זית
טונה צרובה עם הדר, עגבניות ורוטב זית הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 492 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. אם יש לך סטייקים טונה, שום, עגבניות שזיפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טונה צרובה ברוטב הדר, דג חרב צרוב ברוטב עגבניות זית, ו סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים כל עגבניה לארבעה טריזים, לחתוך את הליבות, ולהסיר את הזרעים ואת עיסת. חותכים את העגבניות לאורך לרצועות 1/4 אינץ'. במסננת, לזרוק אותם עם 1/4 כפית. מלח ולתת להם לנקז במשך 15 דקות. בינתיים, מגררים דק את גרידת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
שים את ההתלהבות בקערה בינונית. עובד מעל הקערה, מקטע את הלימון והתפוזים. במטחנת תבלינים או מרגמה ועלי (או עם פטיש בשר; לשים את התבלינים בשקית zip-top), לטחון בגסות את כוסברה ופלפלורנים. הקש את התבלינים לשני צידי סטייקים הטונה. חום בעדינות 3 Tbs. של השמן במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
סטייק טונהסטייק טונה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את האנשובי ומעכים אותם לתוך השמן עם גב כף עד כמעט מומס. הפעל את החום נמוך, להוסיף את השום, ומבשלים עד מתרכך אבל לא השחמה, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
4
הסר מהחום.
5
מוסיפים את רצועות העגבניות המנוקזות, את מקטעי התפוז והלימון (עם גרידה ומיץ) ואת הזיתים למחבת. לזרוק בעדינות רבה כדי להתחמם דרך, להיזהר לא לשבור את המקטעים הדר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להעביר לקערה הגשה ולשמור חם. למחוק את המחבת, להגדיר אותו על חום בינוני גבוה, ויוצקים את 2 Tbs הנותרים. שמן. בנדיבות מלח סטייקים טונה משני הצדדים. עבודה בקבוצות במידת הצורך, לצרוב את הסטייקים, לחיצה על אותם בזמן הבישול כדי לעזור קרום לפתח, עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות. הפוך את הטונה ולהמשיך לבשל עד חום זהוב, עוד 2 עד 3 דקות עבור בינוני נדיר עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונהסטייק טונה
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מעבירים את הטונה לצלחות ארוחת ערב ומגישים עם רוטב הדר חם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
1
קלוריות
1
490, שומן
2
29, קלוריות שומן
1
260, שומן רווי
2
5, חלבון
3
42, שומן חד רווי
4
18, פחמימות
5
790, כולסטרול
6
65, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
17, שומן רב בלתי רווי
2
4, נתרן

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוברט Mondavi נאפה מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.