תבשיל טונה וירקות הוא pescatarian ומספק כ 5 מנות. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בערך 1 שעה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך חמאה, גבינת צ'דר, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. וזה די טוב. נסו טונה-תבשיל ירקות, תבשיל פירות ים או תבשיל טונה טעים, ו עוגת ירקות טונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים דגנים בשקית ניילון לאחסון מזון או בין יריעות של נייר שעווה; למחוץ עם מערוך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
מבשלים ומנקזים מקרוני לפי הוראות התיבה. בתבשיל 2 ליטר ungreased, מערבבים מרק, טונה, ירקות, חלב, מלח ופלפל עד מעורבב. מערבבים במקרוני. בקערה קטנה, מערבבים דגנים כתושים וחמאה מותכת עם מזלג; מפזרים על תערובת בתבשיל.
ניתן לזווג טונה עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא המנון ן מרלו Mt. יין עמק Veeder נאפה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.