קושימומחה
מוכן ב1 ש, 8 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

טוסט צרפתי

טוסט צרפתי
טוסט צרפתי עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון, 82 גרם שומן, ובסך הכל 1099 קלוריות. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. גשו לסופר וקנו סוכר, שמנת מתוקה, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 8 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 44%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון טיפים לטוסט צרפתי בריא יותר + פרנץ ' טוסט שיבולת שועל אוכמניות, טוסט קינמון קראנץ 'מצופה מצופה תפוח ממולא פרנץ' טוסט, ו טוסט קינמון קראנץ 'מצופה מצופה תפוח ממולא פרנץ' טוסט.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
הניחו את הבייקון על תבנית מכוסה בשטיח נון-סטיק או בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
מפזרים כל חתיכת בייקון עם 1 כפית סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
מזלפים את הדבש מעל הבייקון ואז מפזרים קינמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4
אופים את הבייקון בתנור שחומם מראש עד שהוא פריך, בערך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
להכנת הגנאש: בזמן שהבייקון מתבשל מכינים את הגנאש. בסיר קטן על אש נמוכה מביאים את השמנת הכבדה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומקציפים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
מסירים מהאש, מערבבים פנימה את המלח ויוצקים לקערה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוציאים את הבייקון מהתנור ומכסים כדי להתחמם. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 200 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
הקציפו יחד את הביצים, החלב, פולי הווניל (תרמילים וזרעים) והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
2
מניחים את פרוסות הבריוש בתבנית אפייה ויוצקים את תערובת הביצים על הלחם.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
תנו ללחם להתייצב למשך 10 דקות לספיגת הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
4
ממיסים את החמאה במחבת מוקפצת גדולה על אש בינונית. מוסיפים בעדינות את הבריוש המצופה ביצה למחבת ומבשלים עד להזהבה משני הצדדים, כ -4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מעבירים את הטוסט לתבנית אפייה ושומרים על חום בתנור עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
להכנת הקישוט: בקערה מערבבים בעדינות את התותים והסוכר ומניחים להתייצב למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
להכנת הקצפת: בעזרת מטרפה או מערבל ידיים חשמלי מקציפים את השמנת הכבדה למספר שניות ואז מוסיפים את הסוכר ותמצית הווניל של הקונדיטורים. ממשיכים להקציף את התערובת לפסגות בינוניות ומניחים בקערת הגשה. מצננים את הקצפת עד שהיא מוכנה להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מגישים כל חתיכת פרנץ ' טוסט עם פרוסת בייקון מתוק מעל.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
9
מגישים את התוספות בסגנון משפחתי. החזיקו חתיכת טוסט ביד ועליו פרוסת בייקון ותוספות אחרות כראות עיניכם. מקפלים את הטוסט כמו טאקו. מומלץ מאוד לאכול בידיים!
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור

מרכיבים

62 כפות חמאה מומסת1 ג' שמנת להקצפה1 ג' שמנת להקצפה2בננות, פרוסות דקבננות, פרוסות דק62 כפות חמאה מומסתלחם בריושלחם בריוש6לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ113פלפל האבנרואו 1 מקל חמאהאו 1 מקל חמאה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר ממתקיםסוכר ממתקים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוקולד מריר קצוץשוקולד מריר קצוץ6(חלקית &)(חלקית &)2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)קינמון טחוןקינמון טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1פיינטכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2קרום: פירורי קרקר גרהם1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרתותים, מגושם ובתורתותים, מגושם ובתור1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה2קרום: פירורי קרקר גרהםתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה2פולי וניל, חצויים וזרעים מגורדיםפולי וניל, חצויים וזרעים מגורדים1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת