קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טוסט צרפתי אפוי תפוח קינמון

טוסט צרפתי אפוי תפוח קינמון
המתכון תפוח-קינמון אפוי פרנץ ' טוסט מוכן בסביבות 1 שעה ו 20 דקות והוא בהחלט מדהים צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 6. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, חלב, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 40%. הציון הזה די טוב. נסו טוסט צרפתי אפוי קינמון ותפוח, תפוח אפוי-קינמון פרנץ ' טוסט, ו אפוי תפוח קינמון פרנץ ' טוסט עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים לחם בתוך 13 אינץ'. איקס 9-ב. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
שלב ביצים, חלב, 1/3 כוס סוכר ווניל; יוצקים חצי מעל הלחם. למעלה עם מחצית התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
לשימור,לשימור,
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
שלב קינמון, אגוז מוסקט ושאר הסוכר; מפזרים חצי מעל תפוחים. למעלה עם התפוחים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
לשימור,לשימור,
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
יוצקים את תערובת הביצים שנותרה על תפוחים ומפזרים את תערובת הסוכר שנותרה. נקודה עם חמאה. מכסים ומצננים 8 שעות או לילה. מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
5
אופים, ללא כיסוי, ב 350 3 שעה או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
תן לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.