קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טוסט צרפתי מחמצת עם חמאת בורבון כתומה ופקאן מתובל

טוסט צרפתי מחמצת עם חמאת בורבון כתומה ופקאן מתובל
טוסט צרפתי מחמצת עם חמאת בורבון כתומה ופקאן מתובל עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 419 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. אם יש לכם כוכב אניס טחון, חתיכות פקאן, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -15 דקות. עם כפית ציון 37%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: טוסט צרפתי מחמצת מקורמל, וִידֵאוֹ: תותים וטוסט צרפתי מחמצת שמנת לשניים, ו בייקון בורבון בטטה ביסק עם קרוטונים טוסט קינמון וחמאת בורבון.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת טפלון גדולה או מחבת גדולה על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
פורסים את הלחם באלכסון לפרוסות בגודל 1 אינץ'. מצפים היטב את הלחם בביצים הטרופות, אך אל תספגו את הלחם בתערובת הביציםזה יתפרק. מברישים קלות את המחבת בחמאה מומסת, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים את פרוסות הלחם המצופות על המחבת. מבשלים על אש גבוהה עד להזהבה ומבושלים, כ -5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוציאים מהמחבת לצלחות חמות. מעל כל מנה 1 כף חמאת בורבון כתומה ומפזרים 2 כפות אגוזי פקאן מתובלים.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים מסוכריםפקאנים מסוכרים
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מגישים מיד.
7
חמאת שמנת במיקסר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מוסיפים את גרידת הבורבון והתפוז ומערבבים היטב. משאירים בטמפרטורת החדר ומגישים עם הטוסט הצרפתי. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים