טוסט צרפתי ממולא בבייקון, ריבת עגבניות בצל עם Gruyere, וביצה מטוגנת
טוסט צרפתי ממולא בבייקון, ריבת עגבניות בצל עם Gruyere, וביצה מטוגנת עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1524 קלוריות, 80 גרם חלבון ו 117g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו ביצים, גבינת גרוייר, שמן זית כתית מעולה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו טוסט צרפתי ממולא עם בייקון, עשבי תיבול ירוקים Gruyère, לחם מטוגן ממולא בבייקון, ו בייקון מטוגן טוסט צרפתי מצופה פריך (מתכונים דומים).
הוראות
למילוי: לזרוק את הבייקון למחבת גדולה עם כמה טיפות של שמן זית. מביאים את המחבת לחום בינוני ומבשלים את הבייקון עד חום ופריך, 6 עד 7 דקות.
מוסיפים את הבצל ואת העונה עם מלח ופלפל אדום מרוסק. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך מאוד ארומטי, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את העגבניות, מתבלים עם יותר מלח, ומבשלים עוד 8 עד 10 דקות או עד שהעגבניות רכות ודביקות ורוב הנוזל התאדה. טעם ו reseason במידת הצורך. מערבבים אורגנו ולתת מגניב.
עבור טוסט צרפתי: מחממים את התנור ל 200 מעלות F.
בצלחת רחבה, שטוחה, לשלב את הביצים, חלב, קאיין (אם שימוש), וקמצוץ של מלח. לנצח עד חלקה הומוגנית.
להניח 4 פרוסות לחם על משטח עבודה. באמצעות חצי Gruyere, מפזרים כל חתיכת לחם קלות עם גבינה. כפית רבע בייקון מילוי על כל חתיכת לחם ולאחר מכן מפזרים את הגבינה שנותרה. למעלה כל פרוסה עם עוד חתיכת לחם ולחץ כדי לאבטח.
עבודה בקבוצות, להשרות כל "טוסט" בתערובת הביצה במשך כ 1 דקה; להעיף ולספוג את הצד השני.
בעוד טוסטים הם השריית, מעיל מחבת גדולה עם שמן זית ולהביא את המחבת לחום בינוני.
עבודה בקבוצות כדי שלא תצטופפו במחבת, תבשלו את הטוסט במשך 2 עד 3 דקות לכל צד. טוסטים צריך להיות חום זהוב, יפה, פריך-יאם!
מעבירים את טוסטים לתבנית אפייה ומניחים בתנור כדי להתחמם.
מעיל מחבת גדולה nonstick לטגן קלות עם שמן זית ולהביא לחום בינוני.
מוסיפים את הביצים למחבת, עובדים בקבוצות במידת הצורך. מבשלים אותם עד הלבנים מבושלים דרך והחלמונים חמים ונוזלים, 3 עד 4 דקות.
הסר את טוסטים מהתנור העליון כל אחד עם ביצה מטוגנת לחלוטין.
מפזרים עירית אם אתה רוצה לשרת מיד.