קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

טוסט צרפתי מצופה סוכר עם תפוחים דבש

טוסט צרפתי מצופה סוכר עם תפוחים דבש
טוסט צרפתי מצופה סוכר עם תפוחים דבש נטול גלוטן, וצמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 811 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. לך לחנות ותביא דבש, מקל קינמון, x4x לחם ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. נסו טוסט צרפתי מצופה סוכר עם תפוחים דבש, טוסט צרפתי מצופה בסוכר קינמון, ו תפוחים לארוחת בוקר עם קרום לחם צרפתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 7 מרכיבים בסיר גדול כבד. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כדי לפזר סוכר. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים תפוחים; מכסים ומבשלים עד למכרז, כ 12 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר תפוחים לקערה. מרתיחים סירופ בסיר עד מופחת 1 1/4 כוסות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מוסיפים סירופ לקערה עם תפוחים. (ניתן להכין 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
להקציף ביצים, חלמונים, חלב, 2/3 כוס סוכר, וניל, ומלח בתבנית אפייה 15x10x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
מניחים לחם בשכבה אחת בתערובת ביצים; תערובת ביצה כפית על לחם ולתת לעמוד עד ספוג, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
ממיסים 3 כפות חמאה בכל אחד 2 מחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4
מפזרים כל מחבת עם 2 כפות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים 3 פרוסות לחם לכל מחבת; מבשלים עד זהב עמוק בתחתית, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מפזרים העליון של פרוסות לחם עם סוכר, באמצעות 2 כפות עבור כל מחבת; להפוך פרוסות מעל ומבשלים עד זהב עמוק בתחתית, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מעבירים לחם מטוגן לצלחות.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
8
מקום 1 תפוח חצי לצד כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
9
טפטוף טוסט צרפתי עם קצת סירופ מתפוחים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
10
* תרמילי זרעים חומים בצורת כוכב נמכרים בשווקים אסיאתיים ובחנויות מזון מיוחדות בסעיף התבלינים של כמה סופרמרקטים.