טוסט צרפתי מצופה סוכר עם תפוחים דבש נטול גלוטן, וצמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 811 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. לך לחנות ותביא דבש, מקל קינמון, x4x לחם ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. נסו טוסט צרפתי מצופה סוכר עם תפוחים דבש, טוסט צרפתי מצופה בסוכר קינמון, ו תפוחים לארוחת בוקר עם קרום לחם צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 7 מרכיבים בסיר גדול כבד. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כדי לפזר סוכר. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים תפוחים; מכסים ומבשלים עד למכרז, כ 12 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר תפוחים לקערה. מרתיחים סירופ בסיר עד מופחת 1 1/4 כוסות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מוסיפים סירופ לקערה עם תפוחים. (ניתן להכין 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.)