קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

טוסט צרפתי עם אגסים שלוקים, גלידת אגוז ורוטב קרמל

טוסט צרפתי עם אגסים שלוקים, גלידת אגוז ורוטב קרמל
טוסט צרפתי עם אגסים עלומים, גלידת אגוז, ורוטב קרמל עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 750 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו יין, חלב, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו אגסים עלומים עם רוטב קרמל מתובל, טוסט צרפתי עם אגסים ורוטב רימונים, ו אגסים עלומים עם רוטב קרם תה ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים 1/2 כוס סוכר ויין לרתיחה בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
פיל אגסים הליבה; לחתוך לשניים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3
מוסיפים לתערובת יין. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 10 עד 15 דקות או עד אגסים הם פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
להעביר אגסים וציד של נוזלים לקערה; מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
חותכים כל חצי אגס לתוך 6 טריזים; לחזור לנוזל. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
6
להקציף יחד ביצים, חלב, הבא 4 מרכיבים. טובלים כל פרוסת לחם בתערובת הביצים המתובלת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
ממיסים 1 כף חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני; מוסיפים חצי פרוסות הלחם, ומבשלים 2 עד 3 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הסר ממחבת, ולשמור חם. חזור על הנוהל עם הנותרים 1 כף חמאה פרוסות לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מסננים אגסים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
10
מגישים פרוסות לחם מטוגן עם אגסים וגלידת אגוז.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
11
טפטוף עם רוטב קרמל; לארגן מנטה ו pansies על כל צלחת, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)