טוסט צרפתי עם אגסים שלוקים, גלידת אגוז ורוטב קרמל
טוסט צרפתי עם אגסים עלומים, גלידת אגוז, ורוטב קרמל עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 750 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו יין, חלב, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו אגסים עלומים עם רוטב קרמל מתובל, טוסט צרפתי עם אגסים ורוטב רימונים, ו אגסים עלומים עם רוטב קרם תה ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים 1/2 כוס סוכר ויין לרתיחה בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות.
פיל אגסים הליבה; לחתוך לשניים.
מוסיפים לתערובת יין. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 10 עד 15 דקות או עד אגסים הם פריך במכרז.
להעביר אגסים וציד של נוזלים לקערה; מגניב לחלוטין.
חותכים כל חצי אגס לתוך 6 טריזים; לחזור לנוזל. כיסוי וצינה.
להקציף יחד ביצים, חלב, הבא 4 מרכיבים. טובלים כל פרוסת לחם בתערובת הביצים המתובלת.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני; מוסיפים חצי פרוסות הלחם, ומבשלים 2 עד 3 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
הסר ממחבת, ולשמור חם. חזור על הנוהל עם הנותרים 1 כף חמאה פרוסות לחם.
מגישים פרוסות לחם מטוגן עם אגסים וגלידת אגוז.
טפטוף עם רוטב קרמל; לארגן מנטה ו pansies על כל צלחת, אם תרצה בכך.