קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

טוסט צרפתי פנטון

טוסט צרפתי פנטון
טוסט צרפתי של פנטון עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של ארוחת הבוקר. מתכון זה מכין 6 מנות עם 716 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 18 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, גבינת מסקרפונה, שמנת מתוקה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי האוכל האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 53%. נסו טוסט צרפתי פנטון, טוסט צרפתי פנטון, ו טוסט צרפתי פנטון (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
שלב 1 כוס מים וסוכר חום בסיר בינוני כבד. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, תוך ערבוב עד שהסוכר מתמוסס. מרתיחים עד שהסירופ מצטמצם ל -1 כוס, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מסירים מהאש ומקציפים פנימה את השמנת והקינמון. שמור על סירופ חם. (סירופ יכול להתבצע 1 יום קדימה. מגניב, ואז לכסות לקרר. מחממים מחדש לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
בינתיים מכינים את הטוסט הצרפתי: מחממים את התנור ל 200 מעלות צלזיוס. החל מהקצה התחתון של הפאנטון, חותכים אותו לרוחב לפרוסות עגולות 6 (3/4 אינץ') (שמרו את החלק העליון לטוסט!). בקערה גדולה, לטאטא את הביצים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונדפאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונד
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מוסיפים את השמנת, החלב והסוכר ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. ממיסים 1 כף חמאה על מחבת טפלון גדולה על אש בינונית. טובלים 3 פרוסות פנטון לתוך הרפרפת, הופכים כדי לאפשר לשני הצדדים לספוג את הרפרפת. צולים את פרוסות הפאנטון הספוגות עד שהן מזהיבות ומוצקות למגע, כ -4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונדפאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונד
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מעבירים את הטוסט הצרפתי לתבנית אפייה ושומרים עליהם חמים בתנור. חזור על הפעולה עם יתרת החמאה, פרוסות הפאנטון והפודינג.
מרכיבים שתצטרך
פאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונדפאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונד
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מעבירים את הטוסט הצרפתי לצלחות. דול המסקרפונה על גבי כל אחד. אבק קלות באבקת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
מסקרפונהnameמסקרפונהname
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
7
מזלפים את סירופ הקינמון מעל הטוסט הצרפתי ומסביב ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים