טוסט צרפתי פנטון
טוסט צרפתי של פנטון עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של ארוחת הבוקר. מתכון זה מכין 6 מנות עם 716 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 18 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, גבינת מסקרפונה, שמנת מתוקה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי האוכל האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 53%. נסו טוסט צרפתי פנטון, טוסט צרפתי פנטון, ו טוסט צרפתי פנטון (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
שלב 1 כוס מים וסוכר חום בסיר בינוני כבד. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, תוך ערבוב עד שהסוכר מתמוסס. מרתיחים עד שהסירופ מצטמצם ל -1 כוס, כ -10 דקות.
מסירים מהאש ומקציפים פנימה את השמנת והקינמון. שמור על סירופ חם. (סירופ יכול להתבצע 1 יום קדימה. מגניב, ואז לכסות לקרר. מחממים מחדש לפני ההגשה.)
בינתיים מכינים את הטוסט הצרפתי: מחממים את התנור ל 200 מעלות צלזיוס. החל מהקצה התחתון של הפאנטון, חותכים אותו לרוחב לפרוסות עגולות 6 (3/4 אינץ') (שמרו את החלק העליון לטוסט!). בקערה גדולה, לטאטא את הביצים עד מעורבב היטב.
מוסיפים את השמנת, החלב והסוכר ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. ממיסים 1 כף חמאה על מחבת טפלון גדולה על אש בינונית. טובלים 3 פרוסות פנטון לתוך הרפרפת, הופכים כדי לאפשר לשני הצדדים לספוג את הרפרפת. צולים את פרוסות הפאנטון הספוגות עד שהן מזהיבות ומוצקות למגע, כ -4 דקות לכל צד.
מעבירים את הטוסט הצרפתי לתבנית אפייה ושומרים עליהם חמים בתנור. חזור על הפעולה עם יתרת החמאה, פרוסות הפאנטון והפודינג.
מעבירים את הטוסט הצרפתי לצלחות. דול המסקרפונה על גבי כל אחד. אבק קלות באבקת הסוכר.
מזלפים את סירופ הקינמון מעל הטוסט הצרפתי ומסביב ומגישים מיד.