קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

טוסט צרפתי פנטון

טוסט צרפתי פנטון
טוסט צרפתי של פנטון עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של ארוחת הבוקר. מתכון זה מכין 6 מנות עם 716 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 18 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, גבינת מסקרפונה, שמנת מתוקה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי האוכל האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 53%. נסו טוסט צרפתי פנטון, טוסט צרפתי פנטון, ו טוסט צרפתי פנטון (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
שלב 1 כוס מים וסוכר חום בסיר בינוני כבד. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, תוך ערבוב עד שהסוכר מתמוסס. מרתיחים עד שהסירופ מצטמצם ל -1 כוס, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מסירים מהאש ומקציפים פנימה את השמנת והקינמון. שמור על סירופ חם. (סירופ יכול להתבצע 1 יום קדימה. מגניב, ואז לכסות לקרר. מחממים מחדש לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
בינתיים מכינים את הטוסט הצרפתי: מחממים את התנור ל 200 מעלות צלזיוס. החל מהקצה התחתון של הפאנטון, חותכים אותו לרוחב לפרוסות עגולות 6 (3/4 אינץ') (שמרו את החלק העליון לטוסט!). בקערה גדולה, לטאטא את הביצים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונדפאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונד
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוסיפים את השמנת, החלב והסוכר ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. ממיסים 1 כף חמאה על מחבת טפלון גדולה על אש בינונית. טובלים 3 פרוסות פנטון לתוך הרפרפת, הופכים כדי לאפשר לשני הצדדים לספוג את הרפרפת. צולים את פרוסות הפאנטון הספוגות עד שהן מזהיבות ומוצקות למגע, כ -4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונדפאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונד
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מעבירים את הטוסט הצרפתי לתבנית אפייה ושומרים עליהם חמים בתנור. חזור על הפעולה עם יתרת החמאה, פרוסות הפאנטון והפודינג.
מרכיבים שתצטרך
פאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונדפאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונד
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מעבירים את הטוסט הצרפתי לצלחות. דול המסקרפונה על גבי כל אחד. אבק קלות באבקת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
מסקרפונהnameמסקרפונהname
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
7
מזלפים את סירופ הקינמון מעל הטוסט הצרפתי ומסביב ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים