קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

טוסט קוקוס Dacquoise עם גלידת אננס תפוזים

טוסט קוקוס Dacquoise עם גלידת אננס תפוזים
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 10 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לכם ליווי: רוטב קרמל רום כתום, סוכר, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה, סלט אננס וכתום עם קוקוס קלוי, ו צלייה: אננס בזיגוג רום עם קוקוס קלוי וגלידת Vanillan.

הוראות

1
חותכים קליפה ממחצית אננס, ואז לסחוט מיץ מרינד עם הידיים לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים מיץ דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה קטנה. אננס הליבה, ואז דק קוצצים בשר אננס וצינה, מכוסה, עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מביאים שמנת, חלב, סוכר ומלח לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר, ערבוב עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
לטאטא ביצים בקערה עד מעורבב, ולאחר מכן להוסיף תערובת שמנת חמה בזרם איטי, לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
העברת פודינג בחזרה לסיר ומבשלים על חום נמוך בינוני, תוך ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד עבה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף רושמים 175 עד 82° על מדחום, 3 עד 5 דקות (לא נותנים לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
מיד לשפוך דרך מסננת לתוך קערה ניקתה ומערבבים מיצי גרידה, תפוזים ולימון, ומיץ אננס שמורות. Cool custard לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, ואז צמרמורת, פני השטח שלו מכוסה סיבוב של נייר שעווה, עד קר, כ 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מורחים קוקוס באופן שווה בתבנית אפייה רדודה וטוסט באמצע התנור, תוך ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 10 עד 12 דקות. מגניב במחבת על מדף.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
להפחית את התנור ל 93°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם קלף, באמצעות תחתית נשלפת של מחבת springform כתבנית, עקבות 3 עיגולים על קלף (2 על 1 גיליון ו 1 על אחרים). הפוך קלף (עיגולים יהיו גלויים דרך נייר).
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
לנצח חלבונים ביצה עם קרם של טרטר ומלח בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהם מחזיקים פסגות רכות. הכה בסוכר 1 כף בכל פעם ולהמשיך להכות עד מרנג מחזיק פסגות מבריק נוקשה, על 5 דקות. מקפלים קוקוס לתוך מרנג, ואז כפית חצי לתוך שקית מאפה. מחזיק תיק בניצב ל ו 1 אינץ ' מעל קלף, מקצפת צינור באופן שווה לתוך מעגלי קלף בספירלה, מתחיל במרכז של כל והסתיים רק בתוך קו נעוצים. (מילוי שקית עם מרנג לפי הצורך.)
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
אופים מרנג בשליש העליון והתחתון של התנור, החלפת מיקום של יריעות באמצע האפייה, עד יבש למגע, חיוור מאוד, פריך, על 2 שעות בסך הכל. (בימים גשומים, ייתכן שיהיה צורך לאפות מקצפת ארוכה יותר. החליקו מרנג (על קלף) על מדפים וקררו לחלוטין. לקלף נייר מקצפת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
להקפיא רפרפת במכונת גלידה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
2
מעבירים לקערה ומערבבים באננס קצוץ מקורר. אם לא להשתמש באופן מיידי, להעביר גלידה למיכל אטום ולשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
שורה תחתונה של מחבת springform עם סיבוב של נייר שעווה. קצוות מקצפת עם סכין, במידת הצורך, כדי להתאים למחבת.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מקום 1 מרנג, צד שטוח למטה, בתחתית מחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מורחים מקצפת באופן שווה עם חצי גלידה, ולאחר מכן העליון עם מרנג אחר, לחיצה עליו בעדינות לתוך גלידה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
4
מורחים מרנג באופן שווה עם גלידה הנותרים, ולאחר מכן לכסות עם הנותרים מקצפת, צד שטוח למטה, לחיצה עליו בעדינות לתוך גלידה. מחבת לעטוף עם ניילון לעטוף להקפיא עד dacquoise הוא המשרד, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
כ 20 דקות לפני ההגשה, להסיר dacquoise מן פאן (להשליך נייר שעווה) ולהעביר צלחת הגשה, ואז לשים במקרר כדי לרכך.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
* סיבובים מרנג יכול להיות אפוי 4 ימים קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.* גלידה יכולה להתבצע 4 ימים קדימה. לרכך במקרר לפני התפשטות על מרנג.* Dacquoise ניתן להרכיב קפוא 2 ימים קדימה.* קינוח זה יכול להתבצע גם באמצעות 2 1/4 כוסות גלידת וניל superpremium. מערבבים גלידה יחד עם מיצים ואננס.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)