קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

טוסט קוקוס Dacquoise עם גלידת אננס תפוזים

טוסט קוקוס Dacquoise עם גלידת אננס תפוזים
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 10 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לכם ליווי: רוטב קרמל רום כתום, סוכר, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה, סלט אננס וכתום עם קוקוס קלוי, ו צלייה: אננס בזיגוג רום עם קוקוס קלוי וגלידת Vanillan.

הוראות

1
חותכים קליפה ממחצית אננס, ואז לסחוט מיץ מרינד עם הידיים לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
יוצקים מיץ דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה קטנה. אננס הליבה, ואז דק קוצצים בשר אננס וצינה, מכוסה, עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מביאים שמנת, חלב, סוכר ומלח לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר, ערבוב עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
לטאטא ביצים בקערה עד מעורבב, ולאחר מכן להוסיף תערובת שמנת חמה בזרם איטי, לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
העברת פודינג בחזרה לסיר ומבשלים על חום נמוך בינוני, תוך ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד עבה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף רושמים 175 עד 82° על מדחום, 3 עד 5 דקות (לא נותנים לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
מיד לשפוך דרך מסננת לתוך קערה ניקתה ומערבבים מיצי גרידה, תפוזים ולימון, ומיץ אננס שמורות. Cool custard לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, ואז צמרמורת, פני השטח שלו מכוסה סיבוב של נייר שעווה, עד קר, כ 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מורחים קוקוס באופן שווה בתבנית אפייה רדודה וטוסט באמצע התנור, תוך ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 10 עד 12 דקות. מגניב במחבת על מדף.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
3
להפחית את התנור ל 93°.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם קלף, באמצעות תחתית נשלפת של מחבת springform כתבנית, עקבות 3 עיגולים על קלף (2 על 1 גיליון ו 1 על אחרים). הפוך קלף (עיגולים יהיו גלויים דרך נייר).
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
5
לנצח חלבונים ביצה עם קרם של טרטר ומלח בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהם מחזיקים פסגות רכות. הכה בסוכר 1 כף בכל פעם ולהמשיך להכות עד מרנג מחזיק פסגות מבריק נוקשה, על 5 דקות. מקפלים קוקוס לתוך מרנג, ואז כפית חצי לתוך שקית מאפה. מחזיק תיק בניצב ל ו 1 אינץ ' מעל קלף, מקצפת צינור באופן שווה לתוך מעגלי קלף בספירלה, מתחיל במרכז של כל והסתיים רק בתוך קו נעוצים. (מילוי שקית עם מרנג לפי הצורך.)
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
סיגליותסיגליות
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
אופים מרנג בשליש העליון והתחתון של התנור, החלפת מיקום של יריעות באמצע האפייה, עד יבש למגע, חיוור מאוד, פריך, על 2 שעות בסך הכל. (בימים גשומים, ייתכן שיהיה צורך לאפות מקצפת ארוכה יותר. החליקו מרנג (על קלף) על מדפים וקררו לחלוטין. לקלף נייר מקצפת.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
1
להקפיא רפרפת במכונת גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
2
מעבירים לקערה ומערבבים באננס קצוץ מקורר. אם לא להשתמש באופן מיידי, להעביר גלידה למיכל אטום ולשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
1
שורה תחתונה של מחבת springform עם סיבוב של נייר שעווה. קצוות מקצפת עם סכין, במידת הצורך, כדי להתאים למחבת.
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
מקום 1 מרנג, צד שטוח למטה, בתחתית מחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מורחים מקצפת באופן שווה עם חצי גלידה, ולאחר מכן העליון עם מרנג אחר, לחיצה עליו בעדינות לתוך גלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
מורחים מרנג באופן שווה עם גלידה הנותרים, ולאחר מכן לכסות עם הנותרים מקצפת, צד שטוח למטה, לחיצה עליו בעדינות לתוך גלידה. מחבת לעטוף עם ניילון לעטוף להקפיא עד dacquoise הוא המשרד, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
כ 20 דקות לפני ההגשה, להסיר dacquoise מן פאן (להשליך נייר שעווה) ולהעביר צלחת הגשה, ואז לשים במקרר כדי לרכך.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
* סיבובים מרנג יכול להיות אפוי 4 ימים קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.* גלידה יכולה להתבצע 4 ימים קדימה. לרכך במקרר לפני התפשטות על מרנג.* Dacquoise ניתן להרכיב קפוא 2 ימים קדימה.* קינוח זה יכול להתבצע גם באמצעות 2 1/4 כוסות גלידת וניל superpremium. מערבבים גלידה יחד עם מיצים ואננס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)