טוסטאדות דגים בגריל עם סלסה אננס-Jícama
דג צלוי Tostadas עם אננס-Jícama Salsan נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 338 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן יקר למדי עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילי, כדי 2 צ' ילי סראנו, jicama, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. עם כפית נסו סלסה אננס-Jicama בגריל, פריך Jicama - דג Tostadas, ו דג סלמון מנייאק קריבי עם סלסת קוקוס אפרסק אננס בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
מערבבים הראשון 6 מרכיבים בקערה בינונית. סלסה העונה עם מלח ופלפל.
להקציף שמן ואבקת צ ' ילי בקערה קטנה. מסדרים קישואים, דגים וטורטיות בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה.
מברשת שמן צ ' ילי משני הצדדים של קישואים, דגים, טורטיות.
מפזרים קישואים ודגים עם מלח ופלפל. גריל עד דגים מבושל דרך, קישואים הוא רך, טורטיות להתחיל פריך, על 3 דקות לכל צד עבור דגים וקישואים, ו 2 דקות לכל צד עבור טורטיות. מחלקים קישואים בין טורטיות.
חותכים דגים לרצועות ומניחים על קישואים. למעלה עם סלסה ומגישים.
רמת החום של צ 'ילי יכולה להשתנות במידה רבה; הקפד לטעום ולהתאים את כמות צ' ילי לטעמך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.