קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

טוסטאדס הליבוט עם רוטב יוגורט-ליים

טוסטאדס הליבוט עם רוטב יוגורט-ליים
המתכון הליבוט טוסטדה עם רוטב יוגורט ליים יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 6. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 388 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. אם יש לכם יוגורט דל שומן, מיץ ליים, סלסה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו שיפודי הליבוט ופלפל אדום עם רוטב צ'ילי-ליים, עוגת יוגורט ליים עם רוטב אוכמניות, ו חסילון צ'ילי ליים עם רוטב יוגורט כוסברה (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את ההליבוט ולהניח על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
2
יוצקים 4 כפות מיץ ליים על דגים; מפזרים 1 כפית מלח ופלפל. כיסוי וצינה במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
3
בינתיים, יוצקים שמן אינץ 1/2 לתוך מחבת nonstick 10-12 אינץ 'עם צדדים לפחות 2 אינץ' גבוה מעל חום בינוני גבוה. כאשר פני השטח נראה rippled, בעדינות להוריד טורטייה לתוך שמן ומבשלים, הופך פעם אחת, עד פריך, 1 עד 2 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
להעביר מגבות נייר כדי לנקז בקצרה. חזור על פריי טורטיות שנותרו. להשליך שמן ולנגב מחבת נקי.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בקערה קטנה, מערבבים יחד יוגורט, סוכר, אבקת צ ' ילי, ואת הנותרים 1 כף מיץ ליים ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הגדר מחבת מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף דגים למחבת יחד עם מיץ ליים, כיסוי, ומבשלים עד אטום במרכז (לחתוך לבדוק), 10 עד 12 דקות. לשבור דגים לפתיתים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
בור, פיל, ופרוס אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
8
מניחים טורטייה מטוגנת על כל צלחת ושכבה באופן שווה עם כרוב מגורר, הליבוט עם המיצים שלה, רוטב יוגורט, פרוסות אבוקדו, עלי כוסברה, וסלסה טרי.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
הליבוטהליבוט
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
Dientes De AjoDientes De Ajo
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.