המתכון הליבוט טוסטדה עם רוטב יוגורט ליים יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 6. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 388 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. אם יש לכם יוגורט דל שומן, מיץ ליים, סלסה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו שיפודי הליבוט ופלפל אדום עם רוטב צ'ילי-ליים, עוגת יוגורט ליים עם רוטב אוכמניות, ו חסילון צ'ילי ליים עם רוטב יוגורט כוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
1
יש לשטוף את ההליבוט ולהניח על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
2
יוצקים 4 כפות מיץ ליים על דגים; מפזרים 1 כפית מלח ופלפל. כיסוי וצינה במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
בינתיים, יוצקים שמן אינץ 1/2 לתוך מחבת nonstick 10-12 אינץ 'עם צדדים לפחות 2 אינץ' גבוה מעל חום בינוני גבוה. כאשר פני השטח נראה rippled, בעדינות להוריד טורטייה לתוך שמן ומבשלים, הופך פעם אחת, עד פריך, 1 עד 2 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
להעביר מגבות נייר כדי לנקז בקצרה. חזור על פריי טורטיות שנותרו. להשליך שמן ולנגב מחבת נקי.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשר
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
בקערה קטנה, מערבבים יחד יוגורט, סוכר, אבקת צ ' ילי, ואת הנותרים 1 כף מיץ ליים ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אבוקדו האס מעוך קלות
1/4 כוס יוגורט תות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
הגדר מחבת מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף דגים למחבת יחד עם מיץ ליים, כיסוי, ומבשלים עד אטום במרכז (לחתוך לבדוק), 10 עד 12 דקות. לשבור דגים לפתיתים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
בור, פיל, ופרוס אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש
8
מניחים טורטייה מטוגנת על כל צלחת ושכבה באופן שווה עם כרוב מגורר, הליבוט עם המיצים שלה, רוטב יוגורט, פרוסות אבוקדו, עלי כוסברה, וסלסה טרי.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.