קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

טוסטאדס הליבוט עם רוטב יוגורט-ליים

טוסטאדס הליבוט עם רוטב יוגורט-ליים
המתכון הליבוט טוסטדה עם רוטב יוגורט ליים יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 6. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 388 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. אם יש לכם יוגורט דל שומן, מיץ ליים, סלסה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו שיפודי הליבוט ופלפל אדום עם רוטב צ'ילי-ליים, עוגת יוגורט ליים עם רוטב אוכמניות, ו חסילון צ'ילי ליים עם רוטב יוגורט כוסברה (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את ההליבוט ולהניח על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
2
יוצקים 4 כפות מיץ ליים על דגים; מפזרים 1 כפית מלח ופלפל. כיסוי וצינה במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
בינתיים, יוצקים שמן אינץ 1/2 לתוך מחבת nonstick 10-12 אינץ 'עם צדדים לפחות 2 אינץ' גבוה מעל חום בינוני גבוה. כאשר פני השטח נראה rippled, בעדינות להוריד טורטייה לתוך שמן ומבשלים, הופך פעם אחת, עד פריך, 1 עד 2 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להעביר מגבות נייר כדי לנקז בקצרה. חזור על פריי טורטיות שנותרו. להשליך שמן ולנגב מחבת נקי.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בקערה קטנה, מערבבים יחד יוגורט, סוכר, אבקת צ ' ילי, ואת הנותרים 1 כף מיץ ליים ו 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
הגדר מחבת מעל חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף דגים למחבת יחד עם מיץ ליים, כיסוי, ומבשלים עד אטום במרכז (לחתוך לבדוק), 10 עד 12 דקות. לשבור דגים לפתיתים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
בור, פיל, ופרוס אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
8
מניחים טורטייה מטוגנת על כל צלחת ושכבה באופן שווה עם כרוב מגורר, הליבוט עם המיצים שלה, רוטב יוגורט, פרוסות אבוקדו, עלי כוסברה, וסלסה טרי.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
הליבוטהליבוט
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
Dientes De AjoDientes De Ajo
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.