טוסטים ברווז מעושן עם ריבס Gingered
נסו דאק וטוסט סלק, חתיכות ברווז כתום / ג'ינג'ר, ו סלמון עם קומפוט ריבס Gingered (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת 1 צד של כל פרוסת לחם בקלילות עם חמאה, ואז טוסט על תבנית אפייה באמצע התנור עד הזהב, על 6 דקות, וקריר.
מבשלים ריבס, זנגביל, מים וסוכר בסיר כבד קטן, חשוף, ערבוב בעדינות, עד ריבס הוא רק במכרז, 2 עד 3 דקות, ולאחר מכן להגדיר מחבת בקערת קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל.
מסננים ריבס בתוך מסננת להגדיר מעל קערה, הזמנת ריבס, ולאחר מכן לטאטא יחד 2 כפיות ריבס נוזלי ומיונז. להשליך הנותרים נוזל בישול.
הסר את העור ואת השומן מן השד ברווז. לגלף 18 (1/8 אינץ ' עבה) פרוסות ברווז, חיתוך על פני התבואה. חתוך פרוסות כדי להתאים טוסטים, הזמנת כל ברווז שנותר לשימוש נוסף.
מורחים על 1 כפית מיונז ריבס בצד חמאה של כל טוסט העליון עם 1 פרוסה של ברווז, 1 כפית ריבס, ו כוסברה sprig.
* זמין ב D ' Artagnan (800-327-8246).
* טוסטים יכול להתבצע 1 יום קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר. * ריבס Gingered יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר נוזל בישול, מכוסה.