טוסטים מוס כבד טורקיה עם שאלוט כבוש
מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אם יש לכם מלח כשר, שאלוט, כבד עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכונים דומים: עוף-כבד מוס עם בצל אדום כבוש, כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, ו טוסטים עוף-כבד עם ריבת שאלוט.
הוראות
בקערה בינונית, מכסים את הכבדים בחלב ומקררים במשך 1 שעה.
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את התפוח, שאלוט, שום, מרווה, קינמון, פלפל וכפית 1 של מלח ומבשלים מעל חום מתון עד שאלות הוא התרכך, על 4 דקות.
מסננים את כבדי ההודו ויבשים.
הוסף אותם למחבת ומבשל עד רק ורוד בפנים, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את הבורבון ומבשלים 1 דקה.
להעביר את התוכן של המחבת למעבד מזון.
מוסיפים את השמנת ואת 1 כפית הנותרים של מלח מחית עד חלקה. לגרד את המוס לתוך קערה קטנה לקרר עד המשרד מספיק כדי להפיץ, לפחות 4 שעות.
בסיר קטן, לשלב את הסוכר עם חומץ ומבשלים מעל חום מתון עד הסוכר מתמוסס.
מוסיפים את שאלוט, מלח, פלפל, טימין ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט מתרככים, כ 8 דקות.
הסר מהחום ולתת את shallots חמוצים במשך 10 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את בצלצלים מן המלח ולהתפשט על צלחת כדי להתקרר. תשליך את קורנית sprig.
מורחים את פרוסות הבגט על סדינים אפייה וטוסט במשך כ 7 דקות לכל צד, או עד השחמה קלה.
מגישים את המוס עם טוסטים ובצלצלים כבושים.