מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אם יש לכם מלח כשר, שאלוט, כבד עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכונים דומים: עוף-כבד מוס עם בצל אדום כבוש, כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, ו טוסטים עוף-כבד עם ריבת שאלוט.
הוראות
1
הפוך את טוסט BAGUETTE
מרכיבים שתצטרך
בגט
2
בקערה בינונית, מכסים את הכבדים בחלב ומקררים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הפוך את טוסט BAGUETTE
מרכיבים שתצטרך
בגט
4
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את התפוח, שאלוט, שום, מרווה, קינמון, פלפל וכפית 1 של מלח ומבשלים מעל חום מתון עד שאלות הוא התרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מסננים את כבדי ההודו ויבשים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
7
הוסף אותם למחבת ומבשל עד רק ורוד בפנים, 5 עד 7 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את הבורבון ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
9
הפוך את טוסט BAGUETTE
מרכיבים שתצטרך
בגט
10
להעביר את התוכן של המחבת למעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים את השמנת ואת 1 כפית הנותרים של מלח מחית עד חלקה. לגרד את המוס לתוך קערה קטנה לקרר עד המשרד מספיק כדי להפיץ, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
הפוך את טוסט BAGUETTE
מרכיבים שתצטרך
בגט
13
בסיר קטן, לשלב את הסוכר עם חומץ ומבשלים מעל חום מתון עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
14
מוסיפים את שאלוט, מלח, פלפל, טימין ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט מתרככים, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
15
הסר מהחום ולתת את shallots חמוצים במשך 10 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את בצלצלים מן המלח ולהתפשט על צלחת כדי להתקרר. תשליך את קורנית sprig.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
16
מעבירים לקערה להגשה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
17
הפוך את טוסט BAGUETTE
מרכיבים שתצטרך
בגט
18
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
19
מורחים את פרוסות הבגט על סדינים אפייה וטוסט במשך כ 7 דקות לכל צד, או עד השחמה קלה.