טוסטים צדפות עם קוויאר ווסאבי
טוסטים צדפות עם קוויאר ווסאבי הוא צמחוני ומספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 30 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו זרעי שומשום, קוויאר ווסאבי, לחם סנדוויצ'ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה די גרוע. מתכונים דומים: קוויאר מעושן וחומוס על פיתות טוסטים, סלמון ווסאבי מצופה בפנקו ברוטב שמנת וסאבי כתום, ו קוויאר צ'ילי ליים טקסס (קוויאר קאובוי).
הוראות
מברשת קלה את הלחם משני הצדדים עם חמאה מומסת. באמצעות חותך ביסקוויטים 1 1/2 אינץ', לחתוך 4 סיבובים מכל פרוסת לחם. מסדרים את הלחם על תבנית אפייה וטוסט במשך 5 עד 6 דקות, או עד זהב קל.
בואו טוסטים להתקרר על תבנית האפייה. תשאיר את התנור דולק.
ממיסים את שארית 1 כף החמאה במחבת קטנה.
מוסיפים את הבצל הירוק טחון ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד מתרכך, על 2 דקות. לגרד את הבצל הירוק מבושל לתוך מעבד מזון ולתת מגניב.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ואת הדופק עד בשילוב.
מוסיפים את הצדפות ומעבדים למשחה.
להעביר את מוס הצדפה לשקית מאפה מצויד בקצה עגול 1/2 אינץ ' או שקית ניילון עם פינה חתוכה. צינור 1/2 מעוגל כפית של מוס על טוסטים. לחלופין, כפית מוס על טוסטים.
באמצעות האצבע או מברשת מאפה, להחליק את החלק העליון של מוס הצדפה עם נוזל כבישה זנגביל.
אופים את הרמת הכוסית במשך כ 5 דקות או עד צמרות המשרד אבל לא גומי.
בואו מגניב, ואז חצי העליון של כל טוסט עם קוויאר ומפזרים את החצי השני עם זרעי שומשום.
מקשטים עם בצל ירוק פרוס ומגישים את טוסטים בטמפרטורת החדר.
הפוך קדימה: מוס הצדפה ניתן בקירור עד 1 יום.
המלצת יין: סטאקי: יינות גרמניים בעלי חומצה גבוהה, אלכוהול נמוך, כמו היין הגרמני החד, המונע במינרלים 1997, גרוסקארלבקר אוסטרברג ספטלזה ריזלינג, ללכת עם כל דבר שיש זנגביל או ווסאבי-ואת טוסטים יש את שניהם.טריפון: הריזלינג טרימבך (trifon: the crisp 1995 Trimbach Riesling) מאלזס מטפל גם בטעם המלוח של קוויאר, אם לא טוב יותר, מהשמפניה המסורתית יותר; יש גם אשליה של מתיקות התואמת את המתיקות של הצדפות.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.