(טוסטר אובן) קציץ בשר עם רוטב צ'ילי
קציץ בשר עם רוטב צ'ילי עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 992 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 60 גרם של שומן כל אחד. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. אם יש לכם בצל, לחם כריך, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו סלמון טנדורי בתנור טוסטר, סלמון מצופה חרדל (לטוסטר אובן), ו מקלות טריאקי טופו (עבור טוסטר אובן הסעה) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור טוסטר ל 177°, עם מתלה בתחתית. בקערה גדולה, יוצקים חלב על לחם ולתת לספוג כ -30 שניות.
מוסיפים עגול הקרקע, חזיר, בצל, שום, 1/4 כוס רוטב צ ' ילי, 1/4 כוס קטשופ, פטרוזיליה, פרמזן, ביצים, 1 1/2 כפיות מלח, ו 1/2 כפית פלפל. שימוש בידיים, לערבב עד בשילוב, אבל לא overmix או קציץ הבשר שלך יהפוך צפוף.
לחלק את התערובת לשניים. טופס בעדינות כל חצי לתוך יומן, הצבת יומן אחד 8 1/2-by-4 1/2-מחבת כיכר אינץ. אל תלחץ למטה או לפינות. עבור יומן אחר, אתה יכול להכניס למקרר (עד 1 יום) או להקפיא לשימוש מאוחר יותר.
מערבבים יחד 1/8 כוס רוטב צ ' ילי וקטשופ ואת כף סוכר חום.
זיגוג מברשת על גבי כיכר; להמשיך לבשל עד מיצים לרוץ ברור מדחום מיידי לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה רושם 160 ° F, כ 10 דקות יותר.
הסר מהתנור; תן לנוח 5 דקות. הפוך כיכר מתוך מחבת; פרוסות לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'.
חזור על שלב 3 עבור כיכר שנייה.
הערה: עבור משטח קצה פריך עוד יותר, אתה יכול ליצור תערובת בשר לתוך צורת כיכר ואופים ישירות לטפטף פאן.
החלטתי להכין את קציץ הבשר הלאומי שלי במשרד. חשבתי, למה לא? יש לנו טוסטר אובן. יש לנו כיור. יש לנו שם יותר שטח נגדי מאשר אצלי. בנוסף, יש חנות מזון טבעי במרחק 3 רחובות בלבד. אז אחרי טיול מהיר באמצע הבוקר לחנות וקצת עבודת הכנה, היה לי קצת mis שלי במקום
המרכיבים, פחות או יותר. ובכן, פחות. פחות רוטב צ ' ילי, פרוסות לחם לבן, מלח ופלפל, סוכר חום, קטשופ.
המרכיבים, פחות או יותר. ובכן, פחות. פחות רוטב צ ' ילי, פרוסות לחם לבן, מלח ופלפל, סוכר חום, קטשופ.
הבאתי סכין השף שלי ומחבת כיכר, אבל שכחתי להביא בקערת הערבוב הגדולה באמת שלי. למעשה, עזבתי את הבית עם זה באותו בוקר, אבל נזכרתי שיש לנו זה *די גדול קערה במשרד. אבל זה לא היה גדול מספיק. הייתי צריך להביא את הקערה הגדולה שלי. בקערה זו הם כל המרכיבים. מוכן להיות מעורב ביד.
המתכון עושה מספיק לשני כיכרות לחם. היה לי רק על מחבת כיכר, אז אפיתי אחד בצד השמאל והניח שלה פחות מזל, לא להיות מבושל "meathunk" בשקית Ziplock לבישול מחר.
המתכון אומר לערבב ביד אבל לא להגזים. יתר על המידה נותן קציץ בשר קשה. אני לא חושב שאני overmixed זה.
המתכון עושה מספיק לשני כיכרות לחם. היה לי רק על מחבת כיכר, אז אפיתי אחד בצד השמאל והניח שלה פחות מזל, לא להיות מבושל "meathunk" בשקית Ziplock לבישול מחר.
אחד המאבקים הגדולים שיש לי עם קציץ בשר הוא למנוע ממנו להתפורר. האם שלי יחזיקו מעמד?
לא! זה התפורר. Dagnabbit! אני לא חושב שעירבבתי מספיק כדי לחלק את הלחם הקרוע והביצים כקלסר. אני גם אשתמש פירורי לחם עדינים בעתיד. מה שהשתמשתי בו היה קרוב יותר לכרסמות שהיית מאכיל ציפורים. אז זה נראה טוב כמו כיכר לחם אבל התפורר למגע הסכין. הניסיון הכושל שלי לקציץ בשר הזכיר לי את קציץ הבשר השני, הבחור השמן שר. "אל המוזר" עשה שיר פרודי לשיר של "אני אעשה הכל למען האהבה"? ... "אני מוכן לאכול כל דבר לארוחת צהריים. כן, אני מוכן לאכול כל דבר לארוחת צהריים. אבל אני לא אוכל את זה" הממ ... האמת היא שאכלתי את קציץ הבשר, אפילו בצורה מתפוררת....
הפתרון שלי היה להשתמש "סוכני כריכה לאחר אפייה," aka שתי פרוסות לחם. וזה היה בסדר, כי הצלחתי לעבור לדבר האהוב עליי על קציץ בשר בכל מקרה-שאריות כריך קציץ בשר. בונוס: זה היה חם, ישר מהתנור. בעוד קציץ הבשר הזה עשה את המשרד מריח נהדר, אף אחד חוץ ממני נראה ממש לחפור פנימה שתיקה אמרה לי כל מה שהייתי צריך לדעת. קציץ הבשר הזה בהחלט לא היה אוכל רציני.
קציץ בשר II, Boogaloo תנור טוסטר חשמלי
למחרת החלטתי להכין את כיכר הלחם השנייה. הפלתי את הכדור השני של תערובת קציץ בשר לתוך שקית ניילון אטומה גדולה וקיררתי אותו. אז, בערך שעה וחצי לפני ארוחת הצהריים, תפסתי אותו, נתתי לו לשבת מחוץ למקרר להתחמם קצת ואז, לזכור את הניסיון הראשון ההרסני, ערבבתי את כיכר זה קצת יותר. עם רק חצי מהבשר, היה מקום בקערה לערבב את זה בקלות. בכל מקרה. הנה תמונה של הטוסטר אובן שבו השתמשתי. היא יפהפייה, נכון?