קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות96
מגזין

טופו, אספרגוס ופלפל אדום מוקפץ עם קינואה

טופו, אספרגוס ופלפל אדום מוקפץ עם קינואה
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? טופו, אספרגוס, פלפל אדום מוקפץ עם קינואה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חומץ אורז, רוטב סויה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אספרגוס חם וטוסט בייקון עם פלפל אדום-שאלוט ויניגרט, אספרגוס טופו מוקפץ, ו טופו וברוקולי קינואה מוקפץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין רוטב, לשלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים עם מקצף. תניח בצד.
2
כדי להכין מוקפץ, להביא מים לרתיחה בסיר קטן. מערבבים בקינואה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר מהחום.
4
בואו לעמוד, מכוסה, 10 דקות; מוך עם מזלג.
5
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים בצל ושום, ומערבבים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את פלפל, פטריות, אספרגוס, מלח וטופו; מוקפץ 3 דקות. מערבבים ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
8
מגישים מעל קינואה, ומפזרים זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך