טופו במרינדה עם אורז דביק ואספרגוס
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? טופו במרינדה עם אורז דביק ואספרגוס יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. אם יש לכם רסק עגבניות, סוכר חום, אורז דביק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תוסס בוטנים טופו עם כוסברה & אורז דביק, אטריות אורז עם טופו במרינדה ופטריות שיטאקה, ו קערת אורז חומה עם רוטב סויה טופו במרינדה וביצה מטוגנת (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל בלוק של חציית טופו ל 6 פרוסות. מסדרים פרוסות טופו בשכבה אחת במחבת nonstick גדולה; מבשלים מעל חום בינוני-גבוה 5 דקות בכל צד או עד השחמה קלה. מסדרים פרוסות טופו בשכבה אחת בצלחת רדודה.
מערבבים את רוטב הויסין ואת 6 המרכיבים הבאים (רוטב הויסין דרך שום), ומערבבים עם מקציף. להזמין תערובת 1/2 כוס הויסין, ויוצקים הנותרים תערובת הויסין על טופו, הפיכת טופו למעיל.
חום 1 1/2 כפיות שמן על חום בינוני-גבוה במחבת; להוסיף חצי טופו ומרינדה. לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה. חזור על הנוהל עם 1 1/2 כפיות שמן וטופו שנותר.
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס. אספרגוס קיטור, מכוסה, 5 דקות.
מקום 6 חניתות אספרגוס 3/4 כוס אורז על כל אחד 4 צלחות; לארגן 3 פרוסות טופו ו 2 כפות שמורות תערובת הויסין על כל צלחת.