טופו טיקה מסאלה יכול להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. זה מנות ראשונות יש 148 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. אם יש לכם אבקת כורכום, חלופה חלב, צ'ילה jalapenoוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-740 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו paneer tikka masala (sanjeev kapoor) , איך לעשות paneer tikka מסאלה, עוף טיקה מסאלה, איך לעשות עוף טיקה מסאלה, ו Paneer tikka masala (איך לעשות paneer tikka מסאלה) (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה, מערבבים את מיץ הלימון, זנגביל, שום, חלפיניו, חצי כוסברה, ואבקת צ ' ילי. מתבלים לפי הטעם במלח ומערבבים בטופו עד שמצופים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מחממים את השמן במחבת על חום בינוני ומערבבים את הבצל. מבשלים במשך 3 עד 5 דקות, או עד שקוף.לאט להוסיף את אבקת כורכום, יוגורט, חלופת חלב וכוסברה נותרת לכאב. מערבבים ומבשלים במשך כמה דקות עד שהרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
כורכום
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
טורטיות קמח טריות, להגשה
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
עצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את תערובת הטופו לרוטב ומבשלים 5 דקות על חום בינוני. להתאים תיבול לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודו
רוטב סויה 1 כף שומשום
5
מקשטים עם כוסברה טרייה ומגישים מיד עם לחם נאן הודי נטול חלב או אורז מחומם.
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הלובנזי צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.