טופו, טמפה, ודלורית סקווש בחפרפרת בוטנים מבושל איטי
טופו, טמפה, ודלעת חמאה בחפרפרת בוטנים מבושל איטי עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מספק כ 6 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. מתכון זה מ blog.fatfreevegan.com יש 1 אוהדים. אם יש לך עגבניות, ניו מקסיקו* פלפל צ'ילה, מרק ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו מבושל איטי (שאריות) צלי קדרה עם דלעת סקווש ו Poblanos, טמפה Butternut סקווש אטריות לאפות, ו אנצ'ילדות דלעת עם רוטב שומה קל (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הפלפל היבש לשניים ולהסיר את הזרעים ואת הגבעול. חותכים אותו לחתיכות קטנות ולשים אותם בקערה. מכסים עם 1/2 כוס מרק הירקות ומניחים בצד כדי לרכך במשך כ 1/2 שעה.
מניחים את התבלינים תבלין או מטחנת קפה לטחון לאבקה. (אם אין לך תבלינים שלמים, להשתמש אלה הקרקע בסכום שצוין ומערבבים אותם בקערה קטנה.) במחבת קטנה, לטגן את הבצל עד שהוא מתחיל חום, על 5 עד 10 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
להעביר את תערובת בצל-שום, תבלינים טחונים, פלפל צ ' ילה ומרק, עגבניות, ומרק שנותר לבלנדר.
מוסיפים את המלח, אבקת אנצ 'ו צ' ילה (אופציונלית), חמאת בוטנים, לחם ופלפל צ ' יפוטלה. תערובת עד התערובת היא כמעט חלקה.
חותכים את טופו לפרוסות על 3/4 עד 1 אינץ עבה. לחץ כל פרוסה בין כפות הידיים עד שכל המים יוסרו.
חותכים את הפרוסות לקוביות. לרסס את החלק התחתון של סיר איטי עם תרסיס שאינו מקל.
מורחים את הטופו, טמפה, וסקווש על החלק התחתון של התנור ושופכים את תוכן הבלנדר עליהם. מערבבים כדי לוודא רוטב מכסה את כל המשטחים. מכסים בחוזקה ומבשלים על נמוך במשך 3-6 שעות, עד שהרוטב עבה וסקווש הוא רך. לפני ההגשה, לבדוק רוטב ומערבבים בסוכר, אם אתה רוצה, ומלח לפי הטעם.
מגישים מעל אורז או טורטיות.