טופו מוקפץ עם בוק צ'וי
מוקפץ טופו עם בוק צ'וי נטול גלוטן,, חלב חינם, ו מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, בוק צ'וי, טופו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו מוקפץ מטוגן בוק צ'וי עם טופו, מוקפץ מטוגן בוק צ'וי ומיזונה עם טופו, ו מוקפץ מטוגן בוק צ'וי ומיזונה עם טופו (מתכונים דומים).
הוראות
לעטוף את טופו במגבות נייר ולנקז במסננת להגדיר מעל קערה במשך 30 דקות. במחבת, טוסט זרעי שומשום על חום מתון עד ריחני, 1 דקה.
בואו מגניב, ואז לטחון לאבקה גסה.
במחבת גדולה, מחממים את שמן השומשום.
מוסיף את טופו מנוקז, לשבור אותו לחתיכות עם כפית, ומערבבים ומטגנים על חום גבוה בינוני עד השחמה קלה, על 3 דקות.
באותו מחבת, מחממים את שמן הירקות.
מוסיפים את בוק צ ' וי ומערבבים על חום גבוה בינוני עד מכרז, 5 דקות.
מוסיף את נבטי שעועית ומטגנים עד מחומם דרך. מערבבים בטופו ומתבלים עם קוביית מרק, מלח ופלפל.
מעבירים לקערה ומקשטים עם זרעי שומשום.