טופו מטוגן ברוטב ג'ינג'ר שומשום חריף
מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. מתאים ל-25 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, ג'ינג'ר, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו קופסת בנטו טופו מוקפצת עם אטריות שומשום סובה וג'ינג'ר-גזר ברוקולי, פאן מטוגן טופו עם רוטב לימון חריף (טופו Nuong Xa), ו טופו פריך עם Crudites ורוטב טבילה שומשום-ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא את רוטב הסויה עם הסוכר, פלפל אדום, שום, שמן שומשום, זנגביל ושומשום.
חותכים את לרוחב טופו ל8 לוחות דקים. יבש את הטופו עם מגבות נייר, לחיצה עד שלא נשאר לחות.
במחבת גדולה, חום 1/4 אינץ ' של שמן עד מנצנץ.
מוסיפים את הטופו ומבשלים על חום מתון, הופכים פעם אחת, עד להשחמה פריך, על 8 דקות לכל צד.
ניקוז על מגבות נייר. כפית את הרוטב על טופו מטוגן ומפזרים עם בצל ירוק.