טופו מטוגן וירקות ברוטב עגבניות
טופו מטוגן וירקות ברוטב עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 6 . אם יש לכם שמן צמחי, אורגנו, קישואים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 49%. נסו טופו מתובל וירקות מעל קוסקוס עגבניות, טופו מתובל וירקות מעל קוסקוס עגבניות, ו טופו מטוגן ברוטב קרמל (טאו הו Kho) (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בעוד האטריות מבשלות, מחממות 1 כף שמן במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים טופו, ומבשלים 10 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את שומר וקישואים, ומבשלים 4 דקות או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בטופו, חומץ, בזיליקום, אורגנו, פלפל ועגבניות. להפחית חום; מבשלים עד עבה (כ 5 דקות).