טופו משי בסירופ זנגביל
טופו משי בסירופ ג'ינג'ר עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 143 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו סוכר, תפוזים מיץ, בלוק של טופו משי, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. וזה די גרוע. מתכונים דומים: טופו משי מקושקשת, איך לעשות תאילנדי מקושקשת טופו משי, טופו משי עם שלושה רטבים, ו טופו משי עם ארבעה רטבים.
הוראות
באמצעות סכין חדה קטנה, לקלף את התפוזים, להסיר את כל הדגש הלבן המר. מחזיק את התפוזים מעל קערה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את הקטעים.
בסיר גדול שאינו מגיב, לשלב את הסוכר עם זנגביל רסיס ו 1 כוס מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להנמיך את החום בינוני, לכסות ומבשלים במשך 5 דקות.
בעדינות למקם את בלוק טופו בסירופ זנגביל. מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות כדי להחדיר את הטופו עם טעם זנגביל.
חותכים את בלוק טופו ל 6 אפילו פרוסות, באמצעות מרית, להעביר אותם בזהירות כדי לשייף צלחות הגשה או קערות רדודות. כפית סירופ זנגביל, יחד עם כמה רסיסי זנגביל טריים, על כל מנה של טופו.
מקשטים את הטופו עם החלקים הכתומים השמורים ומגישים.
הפוך קדימה: החלקים טופו וכתום ניתן בקירור בנפרד לילה.
מעבירים את הטופו למנה רדודה, יוצקים את הסירופ על גבי ומקררים.
הערות: מנה אחת: קלוריות 184 קק " ל, חלבון 7 gm, חלבון סויה 6 gm, פחמימות 37 gm, כולסטרול 0, שומן כולל 7 gm, שומן רווי .02 gm