טופו עם ירקות יבשים וכבושים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל טופו עם ירקות יבשים כבושים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 164 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בערך מים, אניס כוכב, שמן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן טבעוני, דל פחמימות, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו ירוק טיבטי עם טופו (טופו Tse), אטריות דן דן עם חרדל כבוש ירוק, ו כרוב כבוש ירוק עם אננס (מתכונים דומים).
הוראות
קוביית טופו לחתיכות 1 אינץ'.
מחממים את סיר הקלייה שלך עם השמן ומוסיפים את הטופו, בראונינג במשך כמה דקות בכל צד עד טופו הוא השחמה קלות.
בינתיים, rehydrate מיי קאי בקערה עם מים קרים, במשך 10 דקות או עד הגושים נפרשו.
מוסיף את מיי קאי ואת שאר החומרים לסיר braising.
הוסף מספיק מים כדי לכסות את טופו, על 1 כוס. מביאים את הנוזל לרתיחה ולאחר מכן להפחית לרתיחה יציבה במשך 15 עד 20 דקות,או עד הנוזל יש כמעט מבושל.
הוסף יותר סוכר או רוטב סויה, לפי הצורך.