טופו צלוי עם כוסברה פסטו
טופו צלוי עם כוסברה פסטו נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה צדדית. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שמן זית מתון בתוספת סוכר, עלי כוסברה ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו טופו צלוי, טופו צלוי, ו רוטב יוגורט כוסברה וכוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
מחמם Preheat ושמן קל מחבת אפייה רדודה flameproof עם שמן זית.
חותכים כל בלוק של חציית טופו ל 6 פרוסות וטפיחה יבשה בין מספר שכבות של מגבות נייר. מסדרים שכבה 1 במחבת אפייה ומברשת צמרות של פרוסות עם שמן זית יותר. מטגן 4 עד 6 אינץ ' מחום, ללא סיבוב, עד חום זהוב, על 15 דקות.
בעוד טופו הוא צולה, כוסברה purée, צנוברים, מיץ ליים, רוטב דגים, שמן שומשום, סוכר, נשאר 1/4 כוס שמן זית, מלח ופלפל במעבד מזון עד ירוק בהיר וחלק, על 1 דקה.
מעבירים טופו עם מרית מחוררת למגש ומגישים עם כוסברה פסטו.
פסטו יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר במיכל אטום.