טופי טופי מסקרפונה שוקולד
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו חטיפי טופי שוקולד מסקרפונה. מתכון זה מכיל 21 מנות עם 224 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-15 גרם שומן כל אחת. תמורת 37 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמן צמחי, חטיפי שוקולד-טופי, תמצית וניל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1025 יגידו שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-13 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך אדיר של 24%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו טופי טופי מסקרפונה, חטיפי מסקרפונה שוקולד-פטל וחטיפי שוקולד-טופי.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מקמו רשת לתנור באמצע התנור. מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
רססו תבנית אפייה בגודל 7 על 10 3/4 אינץ' עם תרסיס לבישול ירקות.
הנח פיסת נייר אפייה בגודל 6 על 18 אינץ' בתבנית, ואפשר לנייר העודף לתלות על הצדדים. מרססים קלות את נייר הפרגמנט בתרסיס בישול.
בקערה בינונית מערבבים את בצק העוגיות, 1/2 מחתיכות סוכריות שוקולד-טופי קצוצות ותמצית וניל. בעזרת אצבעות לחות, מהדקים בעדינות את הבצק לתבנית המוכנה. בעזרת שיניים של מזלג דוקרים את הבצק כולו.
אופים במשך 12 עד 14 דקות עד שהקליפה משחימה קלות. מצננים 15 דקות.
מניחים את השוקולד צ'יפס והשמן הצמחי בקערה בינונית.
מניחים את הקערה על מחבת עם מים רותחים ומערבבים עד שהשוקולד נמס. מצננים את תערובת השוקולד במשך 10 דקות.
טורפים פנימה את גבינת המסקרפונה עד שהתערובת חלקה. בעזרת מרית מורחים את תערובת השוקולד על הקרום שהתקרר.
מפזרים על תערובת השוקולד את שאר חתיכות סוכריות השוקולד-טופי והשקדים הפרוסים. מכניסים למקרר לשעתיים לפחות עד ששכבת השוקולד יציבה.
מקלפים את נייר הפרגמנט וחותכים לרצועות בגודל 1 1/2 על 2 אינץ'.
*הערת הטבח: לקלוי שקדים, מסדרים בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-350 מעלות צלזיוס במשך 8 עד 10 דקות עד להשחמה קלה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקינוח. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Bodegas Naveran Dama Cava. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-22 דולר.
![Bodegas Naveran Dama Cava]()
Bodegas Naveran Dama Cava
אחד מכמה קאוואות וינטג' שיוצרו בספרד. Dama בעל גוף מלא אך בהיר ופריך. אחוזת נברן מייצרת קאוואות באיכות גבוהה מאז 1901. כל הקאוואות המיוצרות כאן הן מכרמים בבעלות ובשליטה של האחוזה. הדמה מותסס בבקבוק (a la méthode champenoise) ומתיישן במשקעיו במשך 24 חודשים. Caves Navera'n הוא יצרן קאווה פרימיום המשתמש בענבים שגדלו באחוזה. Navera'n Dama היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניק ליין גוף ונפח, ו-Parellada, המעניקה אופי נוצץ ובהיר החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי שמפניה ייהנו מ"תוסת החקלאים" הים תיכונית עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הרעננה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.