פיצה ורדורה
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין פיצן ורדורה בבית. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר זול למדי. גשו לסופר וקנו שמן זית, זיתים, בצק קרום פיצה מקרר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מאוכלרשת יש 33 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 24 דקות. עם כפית ציון 46%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ארוחת ערב: פסטה קון לה ורדורה, פיצה עוף בגריל, אספרגוס ופטריות עם קרום פיצה מאפיית בלקבירד, ו תוצרת בית רך פטריות פיצה בצק ולהעתיק חתול רך פיצה קרקעית.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ריססו קלות את החלק האחורי של תבנית אפייה בתרסיס בישול. מגלגלים את בצק הפיצה על תבנית הסדין.
בקערה בינונית מערבבים יחד רוטב פסטה, אבקת שום ואורגנו. השתמש במברשת מאפה כדי להבריש את החלק העליון של הבצק בשמן זית.
מורחים את הרוטב על בצק פיצה ומשאירים גבול בגודל 1/2 אינץ'. למעלה עם גבינת עיזים.
אופים במשך 12 עד 17 דקות.
בקערה גדולה שלבו את התרד עם 2 כפות מרינדת ארטישוק שמורה, לבבות ארטישוק, רצועות פלפל אדום וזיתים. לזרוק יחד.
מוציאים פיצה מהתנור ומעליהם ירקות. פורסים ומגישים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות לה גרנד קורטאז ' רוז, ברוטבקבוק מסנוור. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-40 דולר לבקבוק.
לה גרנד קורטאז ' רוז ברוט מסנוור בקבוק
ניחוחות בהירים וטעמים של תות שדה טרי פטל לשלב עם הערות של לילך סיגליות. על החיך, איזון עדין של יובש וחומציות משתהה עם טעמים של גרגרי יער ורימון לצד תווים פרחוניים רכים. ברוט רוזסלין זה משלים מגוון רחב של מאכלים, ממלוחים ועד מתוקים. נסה את זה עם מנות אסייתיות חריפות, ריזוטו, מנגל, בקר, כבש, ברווז, עוף, פרושוטו, פירות ים, פיצה, גבינה רכה (כמו ברי או עז), עוגת גבינה, קרולמה ברולטסה, עוגת תות ועוגת פירות יער. מערבבים עם מיץ אשכוליות טרי למשקה בראנץ 'מרענן, או מוסיפים מצוף לקוקטייל על בסיס ג' ין.התערובת: השרדונה מספקת עומק ומבנה, ואילו אוגני בלאן מציעה חומציות ורעננות טבעית. הגמאי הקל מעניק ביטוי פירות תוסס ומרקם חלק. ענבים מקורם בטרוארים איכותיים בצרפת, כמו בורגונדי ובוז ' ולה.