טופי שקדים הטוב ביותר אי פעם
צריך ללא גלוטן מנות ראשונות ידידותי fodmap? שקדים טופי Revisited יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 398 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-112 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא סוכר מגורען, סודה לשתיה, חמאה-1/2 פאונד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת שקדים טופי, טופי שקדים, ו טופי שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מורחים על 1/2 כוס של השקדים על גיליון עוגיות שאינו מקל ואופים במשך 6-8 דקות או עד קלוי ארומטי. תניח בצד.קו 13×9 או 15×10 מחבת אינץ ' עם נייר קלף ולהגדיר ליד תנור.
מניחים חמאה בתחתית כבדה, בסיר בגודל בינוני (3 qt) ולהמיס מעל חום בינוני. כאשר החמאה נמסה בעיקר, מערבבים בסוכר, מים חמים ומלח. הגדר מדחום מטגנים עמוק במחבת, להיות זהיר כי הנורה אינה נוגעת בתחתית של מחבת. לבשל תערובת על חום בינוני, ערבוב פעם בכמה זמן, עד התערובת מגיעה 240 מעלות F.At 240 מעלות, להוסיף את הנותרים 1 כוס שקדים פרוסים לתערובת סוכר. לאחר הוספת שקדים, מערבבים כל הזמן, שמירה על חום בינוני, עד התערובת מגיעה 295 מעלות F. אם הטמפרטורה לא עולה בקצב איטי ויציב, להעלות את החום קצת עד שהכספית מתחילה לעלות
כאשר התערובת מגיעה 290 (ודא שזה לא פחות מ 290 ולא יותר מ 295 מעלות F), מיד להסיר מחום וסודה לשתייה
זה יהיה בועה למעלה להאיר קצת ונראה כמעט רך.
יוצקים למחבת מצופה קלף. התערובת צריכה להיות סוג של כתם נוזלי בנקודת פגיעה ואם אתה על המסלול, הסיר יהיה נקי כאשר אתה זורק את כתם של ממתקים על הקלף.
תערובת תתחיל המשרד, חמאה pool ונפרד. אין לשפוך את כל עודף חמאה. אל תיבהלו, כי אם אתה מבושל טופי בין 290 ו 295, הממתקים שלך צריך להגדיר. לפעמים זה פשוט לוקח יותר זמן.בעוד ממתקים הוא עדיין חם מאוד בתהליך של הגדרה, לפזר שוקולד קצוץ על גבי חם ולתת להמס שוקולד לתוך ושוב את הממתקים כמו חברות ממתקים. באמצעות גב של כף, להפיץ שוקולד נמס באופן שווה על ממתקים. מרסק את השקדים הקלויים שלך ומפזר על שוקולד נמס.
תן ממתקים מגניב במשך 1/2 שעה או יותר בטמפרטורת החדר.
העברה למקרר וצינה במשך כשעה לשוקולד מוצק.כאשר שוקולד מוגדר, להרים ממתקים מחבת על ידי אחיזה קלף. לשבור ממתקים לחתיכות גדולות.