קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טופי שקדים הטוב ביותר אי פעם

טופי שקדים הטוב ביותר אי פעם
צריך ללא גלוטן מנות ראשונות ידידותי fodmap? שקדים טופי Revisited יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 398 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-112 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא סוכר מגורען, סודה לשתיה, חמאה-1/2 פאונד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת שקדים טופי, טופי שקדים, ו טופי שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מורחים על 1/2 כוס של השקדים על גיליון עוגיות שאינו מקל ואופים במשך 6-8 דקות או עד קלוי ארומטי. תניח בצד.קו 13×9 או 15×10 מחבת אינץ ' עם נייר קלף ולהגדיר ליד תנור.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
גליל פירותגליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים חמאה בתחתית כבדה, בסיר בגודל בינוני (3 qt) ולהמיס מעל חום בינוני. כאשר החמאה נמסה בעיקר, מערבבים בסוכר, מים חמים ומלח. הגדר מדחום מטגנים עמוק במחבת, להיות זהיר כי הנורה אינה נוגעת בתחתית של מחבת. לבשל תערובת על חום בינוני, ערבוב פעם בכמה זמן, עד התערובת מגיעה 240 מעלות F.At 240 מעלות, להוסיף את הנותרים 1 כוס שקדים פרוסים לתערובת סוכר. לאחר הוספת שקדים, מערבבים כל הזמן, שמירה על חום בינוני, עד התערובת מגיעה 295 מעלות F. אם הטמפרטורה לא עולה בקצב איטי ויציב, להעלות את החום קצת עד שהכספית מתחילה לעלות
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
כאשר התערובת מגיעה 290 (ודא שזה לא פחות מ 290 ולא יותר מ 295 מעלות F), מיד להסיר מחום וסודה לשתייה
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
5
זה יהיה בועה למעלה להאיר קצת ונראה כמעט רך.
6
יוצקים למחבת מצופה קלף. התערובת צריכה להיות סוג של כתם נוזלי בנקודת פגיעה ואם אתה על המסלול, הסיר יהיה נקי כאשר אתה זורק את כתם של ממתקים על הקלף.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
תערובת תתחיל המשרד, חמאה pool ונפרד. אין לשפוך את כל עודף חמאה. אל תיבהלו, כי אם אתה מבושל טופי בין 290 ו 295, הממתקים שלך צריך להגדיר. לפעמים זה פשוט לוקח יותר זמן.בעוד ממתקים הוא עדיין חם מאוד בתהליך של הגדרה, לפזר שוקולד קצוץ על גבי חם ולתת להמס שוקולד לתוך ושוב את הממתקים כמו חברות ממתקים. באמצעות גב של כף, להפיץ שוקולד נמס באופן שווה על ממתקים. מרסק את השקדים הקלויים שלך ומפזר על שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
טופי.טופי.
8
תן ממתקים מגניב במשך 1/2 שעה או יותר בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
9
העברה למקרר וצינה במשך כשעה לשוקולד מוצק.כאשר שוקולד מוגדר, להרים ממתקים מחבת על ידי אחיזה קלף. לשבור ממתקים לחתיכות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף