טוק-אתה-עירום בראוניז
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו בראוניז נוק-אתה-עירום. אתה מקבל קינוח שמגיש 6. מנה אחת מכילה 1024 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן. 130 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם חמאה, אגוזי פקאן, תערובת עוגת שוקולד גרמנית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו 50 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 54%. הציון הזה די טוב. נסו לדפוק אותך עירום בראוניז, בראוניז בטטה של פליאו "דופק לך את הרגליים" , ו לדפוק את דיסנילנד עוף פוסילי עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. משמנים ומקמחים תבנית אפייה בגודל 9 על 9 אינץ'.
התחל במזיגת 1/3 כוס חלב מתאדה לקערה עם תערובת העוגה.
מוסיפים את החמאה המומסת ואת הפקאנים הקצוצים.
מערבבים את החומרים יחד; זה יהיה די סמיך!
מחלקים את הבצק לשניים באמצע. לחץ מחצית ממנו לתחתית התבנית המוכנה ליצירת שכבת הבראוניז הראשונה.
אופים עד להתייצבות קלה, 8 עד 10 דקות. לאחר מכן מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
בזמן ששכבת הבראוניז נאפה, בסיר כפול (או קערת זכוכית המונחת מעל קערת מים רותחים) שלבו את הקרמלים ואת 1/2 כוס החלב המאודה שנותרה. מערבבים מדי פעם עד שהקרמלים נמסים לחלוטין והתערובת חלקה.
יוצקים את תערובת הקרמל על השכבה האפויה הראשונה, מורחים כך שהיא מפוזרת באופן שווה.
מפזרים את השוקולד צ ' יפס על כל החלק העליון.
לאחר מכן, על משטח נקי או דף נייר שעווה, לחץ על הבצק שנותר לצורה מרובעת מעט קטנה יותר מתבנית האפייה. הניחו אותו בזהירות על גבי השוקולד צ ' יפס.
מוציאים את התבנית מהתנור ונותנים לבראוניז להתקרר לטמפרטורת החדר. מכסים את התבנית ומקררים את הבראוניז למספר שעות כדי לאפשר להם להתייצב.
כאשר אתה מוכן לשרת אותם (או לתת אותם למישהו שאתה אוהב!) מפזרים בנדיבות את אבקת הסוכר וחותכים אותם למלבנים גדולים לפני שמוציאים מהתבנית. אלה הם בהחלט רוצח, החברים שלי. להפוך אותם למישהו שאתה באמת, באמת אוהב... או מישהו שאתה רוצה לאהוב אותך בחזרה.