טורט אגוז פטל
טורט אגוז פטל דורש סביב 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 591 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. אם יש לך אבקת אפייה, אגוזי מלך הקרקע, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: טורט אגוז פטל, טורט פטל אגוז, ו טורט פטל אגוז.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני 9 מחבתות אינץ'. בקערה בינונית מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, 1/2 כפית מלח ואגוזי מלך טחונים. תניח בצד. בקערה קטנה מקצפת 1 1/2 כוסות שמנת עד פסגות נוקשות טופס. תניח בצד.
בקערה גדולה לשלב 1 1 1/2 כוסות סוכר, ביצים ו 3 כפיות וניל. לנצח 5 דקות במהירות הגבוהה ביותר של מיקסר חשמלי. מקפלים בתערובת קמח לסירוגין עם קצפת.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 עד 30 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
תן מגניב במחבת במשך 15 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין.
כדי להפוך את הציפוי: בקערה גדולה לשלב גבינת שמנת, 1 כוס סוכר 1/8 כפית מלח ו 1 כפית וניל. הכה עד חלקה. בקערה קטנה נפרדת, מקציפים 1/12 כוסות שמנת עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים קצפת לתערובת גבינת שמנת.
כדי להרכיב עוגה: לפצל כל שכבה בחצי אופקית כדי ליצור 4 שכבות.
מניחים שכבה 1 על צלחת הגשה; מורחים עם ציפוי 1/2 כוס. למעלה עם שכבה שנייה; להפיץ עם 1/2 גביע משמר. למעלה עם שכבה 3; מורחים עם ציפוי 1/2 כוס. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה. כפור הצדדים של עוגה עם ציפוי, שמורה על 1 כוס לקשט.
מורחים שמורות שנותרו על גבי עוגה. באמצעות שקית מאפה קצה כוכב, צינור שמורות בעיצוב סריג על גבי העוגה, גבול צינור סביב הקצוות העליון והתחתון של העוגה. לאחסן במקרר.